Σημαντικά Νέα

Ομιλος Χιονοδρόμων Εδεσσας

Ελάτε να γνωρίσουμε το βουνό, το χιόνι , το σκι και το σνόουμπορντ!!!!!!! Ακαδημία σκι και σνόουμπορντ για παιδιά από 4,5 έως 16 ετών.
Είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να χιονίσει!!!! Ξεκινούν οι εγγραφές για την ακαδημία του Ομίλου μας μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου για την ορθότερη ένταξη των μικρών αθλητών μας στις ομάδες τους. Ο Όμιλος Χιονοδρόμων παρέχει στους νεαρούς αθλητές του με πολύ λογικό κόστος πλέον, 22 περίπου αναβάσεις στη χειμερινή σαιζόν, με πρώτο προορισμό τοΚαϊμάκτσαλαν ( σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν , σε άλλο χιονοδρομικό κέντρο), μετάβαση με λεωφορείο, προπονητή, εξοπλισμό (σκι, κράνος κλπ) .
Το λεωφορείο θα ξεκινάει κάθε Σάββατο και Κυριακή νωρίς το πρωί, από την πόλη των Γιαννιτσών. Οι αθλητές δεν έχουν κόστος μεταφοράς, ενώ το λεωφορείο είναι διαθέσιμο για όποιον επιθυμεί να ανεβεί στο βουνό , έναντι λογικού εισιτηρίου (συνοδός, γονιός, εκδρομέας κλπ).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα
6944241919 Μαυροπούλου Αλεξία απογευματινές ώρες
6945757105 Μίχος Γιώργος
6973796481 Γκιούσμης Πέτρος
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Τετάρτη 10-12-2014 στις 7 το απόγευμα σας περιμένουμε στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών, για εκτενέστερη ενημέρωση, γνωριμία με τους συναθλητές και το Σύλλογο και εγγραφή των παιδιών στην ακαδημία μας. Να είστε όλοι εκει!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.