Σημαντικά Νέα

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ΟΙ ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟ TΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ GADHIMAI ΑΠΑΙΤΕΙ MΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΙΕΣ ΧΙΛΑΔΩΝ ΖΩΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΚΟ, ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΕΝΩ ΤΟ 2009 ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 25.000 ΖΩΑ! -ΦΩΤΟ-



Οι θιασώτες σφάζουν εκατοντάδες χιλιάδες βουβαλια , κατσίκες , πρόβατα , και τα πουλιά στο Gadhimai φεστιβάλ - η μεγαλύτερη στον κόσμο θυσία ζώων .
Παρά τις διαμαρτυρίες των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων » και κατα της φρικτης τακτικής, εκατομμύρια ινδουιστές πιστοί συγκεντρώνονται κάθε πέντε χρόνια για το διήμερο πανηγύρι προς τιμήν της Gadhimai , τη θεά της εξουσίας .
Η PETA εκτιμά ότι πάνω από 250.000 ζώα σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ το 2009. Παρά την εκστρατεία για να βάλει ένα τέλος στην πρακτική , οι ακτιβιστές δεν ήταν σε θέση να σταματήσουν τη μαζική σφαγή Οι Νεπάλ προσκυνητές πιστεύουν ότι αν κανεις θυσιάζει ζώα στη Gadhimai θα τους φέρει ευημερία , και ότι οποιος τρώει το κρέας του σφαγμένου  θα προστατεύτεί από το κακό .Σε δύο ημέρες , πάνω από 6.000 βουβάλια σκοτώθηκαν κοντά στο ναό Gadhimai . Οι θιασώτες χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά μαχαίρια kukri με καμπτά πτερύγια για να σκοτώσουν τα ζώα Τον Σεπτέμβριο , ένα ινδικό δικαστήριο απαγόρευσε την εξαγωγή ζώντων ζώων από την Ινδία στο Νεπάλ για το μήνα Νοέμβριο .Πάνω από το 80 τοις εκατό του πληθυσμού του Νεπάλ  είναι ινδουιστές , και θυσιάζουν τα  ζώα για να κατευνάσουν τις θεότητες . Εκατοντάδες αστυνομικοί παρατάχθηκαν για να διασφαλιστεί το ενδεχόμενο συγκρούσεων μεταξύ ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζών και πιστών.














RT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.