Σημαντικά Νέα

Ο Β.Πολύδωρας δεν ψηφίζει ΠτΔ και δείχνει εκλογές: Εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ; - Το διαψεύδει ο Τ.Κουίκ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

Ο Β.Πολύδωρας πηγαίνει στους ΑΝΕΛ και μαλιστα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας; Πολιτική βόμβα έσκασε πριν από λίγο, που σηματοδοτεί και το τέλος της ελπίδας της κυβέρνησης για την εύρεση "χρυσών" εφεδρειών κατά την τρίτη ψηφοφορία της εκλογής ΠτΔ;
 
Ο Βύρων Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων; 
 
Η είδηση που διέρρευσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου προκαλεί ερωτηματικά για το τι τελικά θα γίνει με την υποψηφιότητα του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Τέρενς Κουίκ
 
Όμως ο εκπροσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ το διαψεύδει. Μυθεύματα χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ τα δημοσιεύματα περί συνεργασίας του Βύρωνα Πολύδωρα με το κόμμα του Πάνου Καμμένου με αντάλλαγμα την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικράτειας του κόμματος.
 
Πάντως ο Β.Πούδωρας δήλωσε προσφάτως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι«το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Α.Σαμαράς προσδοκούσε στον Β.Πολύδωρα να έιναι ένας εκ των επιπλέον εφεδρειών που θα μπορούσαν να εκλέξουν ΠτΔ. Φυσικά με αυτή την κίνηση μπορούμε να πούμε ότι καθίσταται πλέον η τρίτη ψηφοφορία τυπική διαδικασία.
 
Η προσθήκη του Β.Πολύδωρα αναμένεται να φέρει πολλούς ψηφοφόρους από την δεξιά "δεξαμενή" στους ΑΝΕΛ. Αν ήταν αλήθεια θα έφερνε το οριστικό χτύπημα στη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου από τον "μαιτρ" των Πολεμικών Τεχνών λάτρη του "Χαγκακούρε" και του "Bushido", Βύρωνα Πολύδωρα.
 
Η πληροφορία για επικείμενη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών κυκλοφόρησε το μεσημέρι του Σαββάτου. Παρά την διάψευση όμως φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα προς αυτή την κατέυθυνση.
 
Πρόκειται για έντονα παιχνιδια παραπληροφόρησης τον τελευταίο χρονικό διάστημα που ως στόχο έχουν να διασωθεί η κυβέρνηση. Θυμίζουμε το απίστευτο σενάριο ότι η ΧΑ θα ψήφιζε Στ.Δήμα και το άλλο σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έλεγε ότι ο Α.Τσίπρας γευμάτισε μαζί με Λάτση και Αγγελοπουλου.
 
Πρόκειται προφανώς για απέλπιδες προσπάθειες της κυβέρνησης η ποία δρα ως πολιτική "Σουπιά" προκειμένου να θολόσει τα νερά και να επιβιώσει. Αλλά τίποτα δεν την σώζει πλεον όλα έχουν τελειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.