Σημαντικά Νέα

Επιβλητικός ο Αλμωπός 5-0 επιβλήθηκε του Εθνικού Γιαννιτσών

Με το ευρύ 5-0 επικράτησε ο Αλμωπός του Εθνικού Γιαννιτσών στην Αριδαία και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι της αγωνιστικής, αξιοποιώντας τα λάθη των αντιπάλων. Οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα την υπεροχή και εκμεταλλευόμενοι το νωθρό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων, πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Γιάννη Παντελίδη στο 15΄, μετά από λάθος της άμυνας. Οι παίκτες του Λεωνίδα Μπίλη πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και κατάφεραν σε ένα κομβικό σημείο να πετύχουν το 2-0. Συγκεκριμένα στο 43΄ ο Γιάγκος υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή στην περιοχή και ο Χρήστος Ελευθεριάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα ο Εθνικός έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Μωυσίδης πίεσε τον αμυντικό του Αλμωπού και του απέσπασε τη μπάλα, αλλά δε σούταρε έγκυρα και κλείστηκε από τους αντιπάλους.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης η ομάδα του Φώτη Μητσάκη μπήκε καλύτερα, βρέθηκε κοντά στο γκολ με τους Αντωνιάδη και Σαββουλίδη αλλά και πάλι από λάθος στον χώρο του κέντρου οι γηπεδούχοι βγήκαν υποδειγματικά στην αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Γιάννη Παντελίδη που πλάσαρε σωστά και έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Χ. Ελευθεριάδη (78΄) και Μιτιτενίδη (85) να διαμορφώνουν το τελικό 5-0, ενώ ο Εθνικός έχασε και πάλι κάποιες ευκαιρίες με τους Μωυσϊδη και Ελευθεριάδη για να πετύχει το γκολ της τιμής.
Στις κερκίδες του γηπέδου βρέθηκαν αρκετά μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Πέλλας, με τον πρόεδρο Αστέριο Αντωνίου, ο προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Βασίλης Ασλανίδης, ο πρόεδρος του Απόλλων Κρ. Βρύσης, Γιάννης Θεοδωρίδης με μέλη της διοίκησης και ο προπονητής του Ηρακλή Άσπρου, Δημήτρης Τομπάζης.
almopos-ethnikos2almopos-ethnikos3almopos-ethnikos4almopos-ethnikos5almopos-ethnikos6almopos-ethnikos7almopos-ethnikos9almopos-ethnikos10almopos-ethnikos11almopos-ethnikos12almopos-ethnikos13almopos-ethnikos14almopos-ethnikos15almopos-ethnikos16almopos-ethnikos17almopos-ethnikos18almopos-ethnikos19almopos-ethnikos20almopos-ethnikos21almopos-ethnikos23almopos-ethnikos24 almopos-ethnikos25

.logospellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.