Σημαντικά Νέα

Χάρτης Έδεσσας & Ορεινής Πέλλας, έκδοση 2015


Εκδόθηκε ο νέος χάρτης της Έδεσσας αλλά και της Ορεινής Πέλλας ο οποίος διατίθεται και διανέμεται δωρεάν στο τουριστικό γραφείο πληροφοριών στους καταρράκτες.


Από ότι βλέπουμε στον χάρτη η χρηματική του έκδοση, πραγματοποιήθηκε από την υποστήριξη των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων σε αυτόν.

Όπως βλέπουμε οι επιχειρήσεις ήταν αρκετές και αυτό είναι ευχάριστο, σε μια χώρα με δήμους που αδυνατούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της πόλης τους, να παίρνουν την σκυτάλη πολίτες. Που δρουν και σαν πολίτες και σαν επιχειρηματίες και στηρίζουν την πόλη τους και την περιοχή τους. Είναι αξιέπαινο να μην μένουμε άπραγοι στις όποιες δυσκολίες για την προβολή της πόλης μας, την εικόνα της και να δρούμε ενεργά.  



Πέρα από τους υποστηρικτές που είναι από την πόλης της Έδεσσας, της Αριδαίας και του Αγίου Αθανασίου, παρατηρήσαμε το ανθρωπάκι με τον κουμπαρά και θυμηθήκαμε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για το εν λόγω θέμα και τον περιβόητο «Χοίρο Πασίφιλο» και αν είναι πρέπον οι τουρίστες μιας πόλης να τοποθετούν τον οβολών τους σε κουμπαρά μιας υπηρεσίας.

Η τοποθέτηση μας είναι η ίδια με την κίνηση εκτύπωση χαρτών.

Η κατάσταση της χώρας μας και όχι μόνο είναι γνωστή, τόσο σε εμάς τους ίδιους αλλά και στους ξένους τουρίστες που έρχονται στην πόλη μας.

Οπότε το να ενημερώνεις έναν τουρίστα που παίρνει τα διαφημιστικά του έντυπα δωρεάν, αν θέλει να αφήσει ότι θέλει και τα χρήματα αυτά πάνε στην εκτύπωση εντύπων δεν το θεωρούμε κακό, ειδικά όταν ο ίδιος ο κόσμος το στηρίζει και συμμετέχει σε αυτό. Και όταν έρχεται η ώρα για το άνοιγμα του κουμπαρά εν όποιον προέδρου της εκάστοτε επιχείρησης και τα χρήματα όντως διατίθενται για έντυπα.

Εν κατακλείδι είναι πολύ ωραίο σε μια χώρα, με απολύσεις, με απλήρωτο προσωπικό να υπάρχουν κάποιοι που βρίσκουν τρόπο να επιβιώσει η εικόνα της πόλης τους






ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.