Σημαντικά Νέα

Έκρηξη στο τουριστικό λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό (Φωτογραφίες)

Μυστήριο καλύπτει μέχρι στιγμής το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Αγίου Βασιλείου – Χορτιάτη, όπου τουριστικό λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές το όχημα ήταν σταθμευμένο και ακολούθησε έκρηξη εξαιτίας της οποίας βρέθηκε στη συνέχεια στο γκρεμό.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ.
Οι πυροσβέστες εντόπισαν απανθρακωμένο τον οδηγό του λεωφορείου, ενώ συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στο όχημα επέβαιναν και άλλα άτομα, ενδεχόμενο το οποίο φαίνεται να έχει πολύ μικρές πιθανότητες.
Μάλιστα, οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή με τη χρήση προβολέων που φέρει ειδικό όχημα της Τροχαίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ήταν 45χρόνων, ενώ είχε μία 19χρονη κόρη, ενώ ήταν και ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου.  
Επιπλέον, η Πυροσβεστική ερευνά το γεγονός πως το απανθρακωμένο πτώμα του οδηγού βρέθηκε στη μέση περίπου του λεωφορείου, ενώ η έκρηξη σημειώθηκε στο πίσω μέρος.
Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο thestival, είπαν ότι ο οδηγός είχε μεταφέρει νωρίτερα το όχημα στο συνεργείο και πριν το τραγικό συμβάν, για άγνωστο λόγο, είχε σταθμεύσει το λεωφορείο στον δρόμο, λίγα μέτρα πριν στο κιόσκι και καθόταν μέσα σε αυτό επί περίπου 45 λεπτά.
Ξαφνικά, ακούστηκε ένα εκκωφαντικός θόρυβος από έκρηξη στο μπροστά μέρος του λεωφορείου, το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες κι άρχισε να τσουλάει προς το γκρεμό.
lewforeio-gremos-xortiati-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.