Σημαντικά Νέα

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ ΣΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΙ ΕΤΡΩΓΕ ΞΥΛΟ ΑΛΛΥΠΗΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΔΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ...!!!!

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον καβγά μεταξύ νέων στο Ακγιαζί της Σακάριας στη Τουρκία. Στο περιστατικό ο ένας νέος θέλησε να πυροβολήσει με πιστόλι τους άλλους, αλλά καθώς το όπλο έπαθε εμπλοκή πήγε να πάρει
την καραμπίνα του, αλλά τον έδειραν με ξύλα.

Στην συνοικία Ομερτσικλέρ του Ακγιαζί, ο ευρισκόμενος στο υπ.αρ. 81 BH 225 Ι.Χ. αυτοκίνητο του Οζγκιούρ Κ., κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και θέλησε να πυροβολήσει προς το όχημα με πινακίδα 34 FV 9155 που βρισκόταν πίσω του. Όταν όμως το όπλο έπαθε εμπλοκή, αυτός προσπάθησε να επιστρέψει στο αυτοκίνητο του και να πάρει μια καραμπίνα. Τότε όμως ο Αχμέτ Γ. που βρισκόταν στο άλλο αυτοκίνητο, κρατώντας ένα ξύλο τον πρόλαβε και άρχισε να τον δέρνει.

Περίπου 20 δευτερόλεπτα κράτησε ο ξυλοδαρμός του Οζγκιούρ Κ. μέσα στο αυτοκίνητο του, ενώ τον έσωσαν οι αστυνομικοί που επενέβησαν. Η αστυνομία συνέλαβε ως εμπλεκόμενους στον καβγά τους Οζγκιούρ Κ. , Χαϊρί Κ. Χουσνού Τ. και Αχμέτ Γ.


Σύμφωνα με τα tourkikanea ο καβγάς που έγινε στην μέση του δρόμου καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό από κάμερα ασφαλείας:

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.