Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε πολύ νόστιμη νηστίσιμη μηλόπιτα...
Υλικά
(1 1/2) κούπα + 3 κ.σ. αλεύρι
1 κούπα ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι...
1 κ.γ.
μαγειρική σόδα
1 κ.γ. κανέλα
Τα ανακατεύω όλα μαζί και προσθέτω:
1 κούπα κρύο νερό
1 κ.σ. ξύδι
6 κ.σ. ηλιέλαιο
Προαιρετικά:
(1/2) κούπα σταφίδες μουλιασμένες σε ποτό.
Στραγγίζουμε τις σταφίδες και τις ανακατεύουμε με το μίγμα αλευριού, το δε ποτό το προσθέτουμε αντί για μέρος του νερού της συνταγής.
Ανακατεύω απαλά με ένα κουτάλι, ίσα να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Αδειάζω σε αλάδωτο ταψάκι.
Γλείφω το μπωλ και θαυμάζω την γεύση μπισκότου!
Αραδιάζω τα μήλα από πάνω, σε σχέδιο της αρεσκείας μου.
Πασπαλίζω με καρύδια, αν επιθυμώ.
Ψήνω στους 180 C, περίπου μισή ώρα. Σερβίρεται χλιαρό ή κρύο.
agioritikovima.gr
Υλικά
(1 1/2) κούπα + 3 κ.σ. αλεύρι
1 κούπα ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι...
1 κ.γ.
μαγειρική σόδα
1 κ.γ. κανέλα
Τα ανακατεύω όλα μαζί και προσθέτω:
1 κούπα κρύο νερό
1 κ.σ. ξύδι
6 κ.σ. ηλιέλαιο
Προαιρετικά:
(1/2) κούπα σταφίδες μουλιασμένες σε ποτό.
Στραγγίζουμε τις σταφίδες και τις ανακατεύουμε με το μίγμα αλευριού, το δε ποτό το προσθέτουμε αντί για μέρος του νερού της συνταγής.
Ανακατεύω απαλά με ένα κουτάλι, ίσα να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Αδειάζω σε αλάδωτο ταψάκι.
Γλείφω το μπωλ και θαυμάζω την γεύση μπισκότου!
Αραδιάζω τα μήλα από πάνω, σε σχέδιο της αρεσκείας μου.
Πασπαλίζω με καρύδια, αν επιθυμώ.
Ψήνω στους 180 C, περίπου μισή ώρα. Σερβίρεται χλιαρό ή κρύο.
agioritikovima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ