Σημαντικά Νέα

Συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συλλαλητήριο συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους θα πραγματοποιήσουν αύριο στις 11.30π.μ., στο άγαλμα Βενιζέλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σωματεία της πόλης.
"Καλούμε όλους τους εργαζόμενους από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να στηρίξουν τους αγρότες, οι οποίοι δίνουν αγώνα επιβίωσης κόντρα στα συμφέροντα των «λίγων», που στόχος τους είναι η επιτάχυνση του ξεκληρίσματος των μικρομεσαίων αγροτών και η συγκέντρωσητης γης και της παραγωγής σε όλο και λιγότερα χέρια.
Αυτό που μας ενώνει είναι η κοινή αφετηρία των προβλημάτων μας και γι’ αυτό χρειάζεται η συμμαχία των εργαζομένων με το αγωνιστικό κίνημα των άλλων λαϊκών στρωμάτων.
Να στήσουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μπλόκο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική", τονίζουν στην ανακοίνωση τους.
Τα σωματεία που καλούν σε συλλαλητήριο είναι:
Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής, Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων  Τηλεπικοινωνιών  και  Πληροφορικής Ν. Θεσσαλονίκης
http://www.thestival.gr/society/item/291552-syllalitirio-symparastasis-kai-allileggyis-stous-agrotes-kai-toys-ktinotrofoys-aurio-sto-kentro-tis-thessalonikis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.