Σημαντικά Νέα

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ


Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς την Υπουργό Εργασίας την επιστολή διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας, σχετικά με την αδικία που βιώνουν εκατοντάδες ιδιοκτήτες, οι οποίοι αυτεπάγγελτα εξαναγκάζονται σε αναδρομική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ από τον Ιούνιο του 2012, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι είχαν απαλλακτικό ασφάλισης από τον εν λόγω Οργανισμό μέχρι και το Μάιο του 2014.

Όπως επισημαίνεται στην κατατεθείσα επιστολή, η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες να βάλουν «λουκέτο» στις μικροεπιχειρήσεις τους, με δραματικές επιπτώσεις τόσο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, όσο και για τους εργαζόμενους και γενικότερα την οικονομία των Τοπικών Κοινωνιών.

Για το λόγο αυτό ζητείται από την αρμόδια Υπουργό η άμεση  διευθέτηση του σοβαρού αυτού ζητήματος με την άρση της επιβολής των αναδρομικών ασφαλιστικών εισφορών στους συγκεκριμένους μικροεπιχειρηματίες, προκειμένου ν’ αποκατασταθεί η αδικία που συντελείται εις βάρος τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.