Σημαντικά Νέα

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΑΦΗ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

Κάθε μέρα όλο και περισσότερο ο "καρδιακός" δήμαρχος ολισθαίνει σε σκοτεινά πολιτικά μονοπάτια, προκαλώντας την έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του. 

Μετά τις κατά συρροή αποκαλύψεις του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, με θέματα και προβλήματα του δήμου που αποτελούν μείζονος σημασίας, ο δήμαρχος Αλμωπίας σύμφωνα με το έμμισθο φερέφωνο του BINOSnews, (πληρωμένο από τους φόρους που παρακρατεί από τους δημότες), πραγματοποιήθηκε συνάντηση του με το σύμβουλο της Αντιπεριφέρειας Πέτρο Ζέρζη, στο δημαρχείο!

Έξαλλοι εμφανίζονται σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΑΘΕΦΤΗπελλας, πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού για τη πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, αφού ως γνωστόν υπάρχει αγεφύρωτο πολιτικό χάσμα μεταξύ αυτών και του πρώην δημάρχου και νυν συμβούλου της Αντιπεριφέρειας!

Ας δούμε όμως πιο ψύχραιμα την παρούσα εξέλιξη που (θυμηθείτε το) θα αποτελέσει την αφορμή για ενδεχόμενες ραγδαίες αρνητικές εξελίξεις στο Δήμο Αλμωπίας! 

Είναι γνωστόν ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια δεν υπήρξε ούτε μία επαφή μεταξύ των δύο ανδρών αφού γι'αυτό το διάστημα δεν υπήρξε  μεταξύ τους καμία συνεργασία. Είναι γνωστό εξάλλου ότι όλο αυτό το διάστημα ο πρώην δήμαρχος Αλμωπίας δεν έχει κουνήσει ούτε το μικρό του δακτυλάκι για την Αλμωπία!!!

Οπότε ερχόμαστε στο δια ταύτα!

Η συνάντηση είχε πολιτική οσμή και σίγουρα αφορούσε μία συζήτηση για "συνεργασίες" .

Ποιος; Και με ποιόν;

Αν υποθέσουμε ότι ο δήμαρχος Αλμωπίας προορίσετε με ενδιαφέρον για να μεταπηδήσει προς βουλευτική υποψηφιότητα. 

Τι περιμένει; Στήριξη από το Ζέρζη; Εδώ γελάμε!

Αν πάλι ενδιαφέρεται ο Ζέρζης να κατέβει στα βουλευτικά, τι περιμένει από τον δήμαρχο Αλμωπίας; Στήριξη; Με ποιους; Αφού είναι γνωστό ότι πέρα από το στενό κύκλο του δημάρχου, που δεν ξεπερνούν τα 3-4 πρόσωπα, δεν υπάρχει τίποτε από ¨πίσω"! 
Όλοι τα δυνατά ονόματα που πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο του, αν δεν έχουν φύγει (Χ.Χουρσόγλου, Γιάννης Ρώσσης), βρίσκονται ήδη με το 1,5 πόδι εκτός συνδυασμού! 

Και ο νοών νοήτω! 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ο κουμπάρος και πρώην δήμαρχος, θείος Τάκης, γνωρίζει τις αψυχολόγητες κινήσεις του;   Πιστεύει ότι με έναν προσωρινό διορισμό ότι καθάρισε μαζί του;

ΑΤΖΑΜΊΔΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! 

"ΛΕΙΠΕΙ" ΚΑΙ Ο TEO ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ...!!!


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ.....      ... ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ! 

ΟΥΤΕ ΨΙΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ!

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.  ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ!

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ  ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!

ΠΡΟΣΔΕΘΕΊΤΕ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!

ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ 


3 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΒΑΔΕΣ ΤΟ ΜΠΙΝΟΣNEWS, ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΜΑΣ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΚΑΙΠΕΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ! Η ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοσο μπορει ο ανθρωπος τοσο κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το πράμα γεγονός, δεν υπάρχει. Το οτι μας κυβερνά άνθρωπος ο οποίος είναι γνωστό και δεν μπορεί να το κατακρίνει,κρίνει,αμφισβήτηση κανείς μας οτι δεν έχει πρόβλημα βιοπορισμού αλλά οτι γίνεται απο την θέση που του δώσαμε όλοι εμείς γίνεται με σκοπό την δόξα που μόνο αυτή του έλειπε, αυτή ζητάει καθημερινά απο τις χιλιαδες φωτογραφίες που ποσταρει στο προσωπικό του προφίλ και όχι μονο ξεπερνάει κάθε νοήμων άνθρωπο. Οι καιροί δυστυχώς για όλους μας ,είναι τραγικοί το ζούμε στο πετσί μας όλοι μας την αλόγιστη βία της κυβέρνησης, με την συνεχώς αυξανόμενη φορολογία με σκοπό να μας εξαφανίσουν. Και αντί να μας βοηθούν έστω οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα μας όπως ο δήμαρχος, αυτος ζει σε καιρούς αλλων ετών παλαιότερων. Του κάνουν like φίλοι υποτίθεται, και απο πίσω του τον κοροϊδεύουν και το χειρότερο νομίζει τους χειρίζεται. Ζούμε τραγικές καταστάσεις, αλλά δεν μας ανακουφίζει κανείς. Ο θεός είναι μεγάλος να μας χαρίζει υπομονή και να φωτίζει ολους μας ειδικά αυτοί που κρατάν την τύχη ολων μας στα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.