Σημαντικά Νέα

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Ξεκίνημα του νέου χρόνου με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  έκανε  το  Τελωνείου Σκύδρας την Παρασκευή  27 Ιανουαρίου  2017,  σε κεντρικό κατάστημα της πόλης.
Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά, η οποία θα είναι γεμάτη προκλήσεις,  αφού από την 1η Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η μετάβαση  της Φορολογικής και Τελωνειακής  Διοίκησης  σε   Ανεξάρτητη  Αρχή Δημοσίων    Εσόδων.
Οι οδηγίες του Διοικητή κ. Πιτσιλη  προς τους υπαλλήλους  της Α.Α.Δ.Ε  είναι σαφείς .
«Έχουμε υποχρέωση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, να διασφαλίζουμε τα δημόσια έσοδα  καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο. Να προστατεύουμε  τον υγιή επιχειρηματικό ανταγωνισμό, χωρίς, από την άλλη πλευρά, να αδικούμε κανέναν» Οι εξαγωγές  είναι ο βασικός πυλώνας στον οποίο πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια ανάκαμψης και ανάταξης της εθνικής οικονομίας. Βάσει υπολογισμών, κάθε 4 μονάδες αύξησης των εξαγωγών οδηγούν σε αύξηση του ΑΕΠ μιας οικονομίας κατά 1%. Η στήριξη των εξαγωγικών προσπαθειών των ελληνικών επιχειρήσεων είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.
Αυτή την αποστολή μέσα από τις υπηρεσίες του υπηρετεί με συνέπεια  το Τελωνείο Σκύδρας  σε συνεργασία  με την   Επιμελητηριακή Κοινότητα και τα γραφεία ποιοτικού και φυτουγειονομικου  ελέγχου Σκύδρας – Γιαννιτσών.
Σε  επιβεβαίωση αυτών είναι η  Βελτίωση των μεγεθών των εξαγωγών και στο 2016, μια δύσκολη χρονιά με συνεχιζόμενη ύφεση και  capital controls.

Για το έτος  2016  πραγματοποιήθηκαν από το τελωνείο  Σκύδρας 10.309  εξαγωγές , κιλά 246.959.054,19, στατιστική  αξία 144.088.327,76 ευρώ.


Η  Προϊσταμένη του Τελωνείου


Πολύμνια Μυστακιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.