Σημαντικά Νέα

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ… «ΑΝΩΜΑΛΟ» ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΕΥΡΩΠΗΣ!

φοτο1
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Τελευταίος μαθητής στο σχολείο, καταθλιπτικός μέχρι σημείου αυτοχειρίας, αλκοολικός, αλλά κυρίως γόνος γνώστης ναζιστικής οικογένειας, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος ηγέτης της Γερμανίας που σήμερα ηγεμονεύει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτός είναι ο Μάρτιν Σουλτς.
Ο μεγάλος του εθισμός στο αλκοόλ φαίνεται πως εκλαμβάνεται σαν… προτέρημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα και ο Jean-Claude Juncker, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι γνωστό πως του αρέσει να πίνει πολλές φορές κάποια ποτήρια παραπάνω .
Ο Σουλτς είναι γιος ενός ναζί SS-Hauptsturmführer. Σήμερα είναι υποψήφιος αριστερού σοσιαλιστικού κόμματος για την καγκελαρία, παρά του ότι η οικογένεια του προέρχεται από σκληροπυρηνικούς ναζί.
culpables1-schulz
Ο πατέρας του, ο Καρλ Schulz, ήταν hauptsturmführer και επικεφαλής του γνωστού στρατοπέδου συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν. Ο Karl Schulz εντάχθηκε στα SS (ID 400037), την 1η Μαΐου του 1937. Το 1939, κατατάσσεται εθελοντικά ως obersturmführer για υπηρεσία στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, όπου ήταν επικεφαλής του Πολιτικού Τμήματος ως ένα είδος επέκτασης της Γκεστάπο.
Τη νύχτα της 2 με 3 Μαΐου 1945, όταν οι Σύμμαχοι πλησίαζαν το στρατόπεδο, ο Karl Schulz το έσκασε στην Τσεχοσλοβακία με την ερωμένη του η οποία εργαζόταν στο στρατόπεδο ως στενογράφος. Η οικογένειά του είχε μείνει πίσω. Στη συνέχεια αντάλλαξε την στολή του και πήρε νέα έγγραφα ταυτότητας με το όνομα Karl Müller. Άλλαξε πολλές φορές το όνομά του, όπως Albert, κλπ, αλλά δεν τα κατάφερε να αποφύγει τελικά την δίωξη του από τις γερμανικές αρχές.
Σύμφωνα με τον προσωπικό του φάκελο με αριθμό, 124 KS 1/1966 (z) 40-9 / 66, δικάστηκε στο δικαστήριο της Κολονίας με την κατηγορία της δολοφονίας χιλιάδων αιχμαλώτων στο στρατόπεδο συγκέντρωσης από βασανιστήρια και θαλάμους αερίων. Παράλληλα το πλαίσιο της δράσης 14f13 είχε πρωτοστατήσει στο Μαουτχάουζεν να εκτελεστούν πολλές χιλιάδες διανοητικά και σωματικά «άρρωστοι».
Το ερώτημα που ευλόγα θα αναρωτιόνταν κάποιος είναι τι φαντάζεται ο Martin Schulz για το μέλλον στη Γερμανία και της Ευρώπης όταν έχει τέτοιο οικογενειακό ιστορικό.  Μήπως θα έχει και αυτός σχέδια για… καινούργια στρατόπεδα για «πολιτικά απροσάρμοστους» πολίτες ? Όσοι έχουν διαβάσει το μυθιστόρημα του Όργουελ «1984», μπορεί να φανταστούν πού οδηγούν όλα αυτά.
george-orwell-6
Εντωμεταξύ φήμες που κυκλοφορούν στην Γερμανία και προέρχονται από ένα μέλος της γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης που έχει σημαντική θέση μέσα στο κοινοβούλιο της Γερμανίας, λένε ότι κάποιοι βιάζονται πολύ να αναλάβει ο Σουλτς και να βγάλουν την Μέρκελ από την μέση ακόμα και μέχρι τα τέλη Μάρτιου, γιατί έχει κάνει πολλά λάθη, ο κόσμος την έχει βαρεθεί κάτι ανάλογο με την Κλίντον και κυρίως δεν τους εξυπηρετεί πια.
merkel1 ΦΕΥΓΙΕ
Λέτε αυτόν τον νάζι, μεθύστακα και μαθητικά καθυστερημένο, να τον έχουμε αύριο σαν τον νέο ηγέτη της Ευρώπης στη θέση της Μέρκελ ???
Καήκαμε!
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.