Σημαντικά Νέα

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Basketball στην Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04/02/2017, στην Νάουσα, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Α.Σ. «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών και η Ακαδημία Μπάσκετ της ομάδας του «Ζαφειράκη» Νάουσας.
Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας των Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 75 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα (4) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας.
Σε ένα πολύ όμορφο αθλητικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε από την αγωνιστική διάθεση των αθλητών και των δύο ακαδημιών, οι αθλητές μας έδωσαν  των καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας ένα πολύ όμορφο θέαμα στους γονείς αλλά και σε όσους παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας.
 Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:
Γιάννης Κασιμίδης: «Ήταν ένα τουρνουά που είχε πολύ μεγάλη  επιτυχία. Είναι πολύ ευχάριστο για όλους εμάς  να βλέπουμε τους αθλητές μας να δίνουν μέσα στο «παρκέ» τον καλύτερο εαυτό τους προσπαθώντας να γίνουν ακόμα καλύτεροι , αλλά ταυτόχρονα να χαίρονται και να αγαπούν αυτό που κάνουν. Έξαλλου ο σκοπός μας ουσιαστικά είναι αυτός: τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να μείνουν μέσα  σε αυτόν για να γίνουν μεγαλώνοντας άνθρωποι που θα είναι υγιείς τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.
Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και υπεύθυνο των Ακαδημιών της Νάουσας, Θανάση Πουρλίδα, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια ».

Θανάσης Πουρλίδας:  «Ήταν ένα απόλυτα επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν συνολικά 150 αθλητές ηλικίας από 14 έως 11 ετών και από τις δύο ομάδες. Αυτό  κατά την γνώμη μου είναι και το μεγαλύτερο κέρδος όλων μας.  Θέλουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τον αθλητισμό και πιο  συγκεκριμένα, το άθλημα του basketball. Σήμερα συνδυάσαμε παιχνίδι και προπόνηση έχοντας πολύ θετικά αποτελέσματα.
Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία ». 


Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών Χαράλαμπος Χαριτίδης και Κυριαζής Δημήτρης.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Ακαδημία Μπάσκετ
Επικοινωνία: Κασιμίδης Ιωάννης
Διέυθ: Μ.Αλεξάνδρου 3
Πόλη: Γιαννιτσά
Τηλ: 6932747411
WebSite: www.megasgba.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.