Σημαντικά Νέα

VIRIDIAL FACT... ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟ GUNS-GR ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΙΣΤΟΛΙΩΝ

Η Viridian με έδρα τη Μινεάπολη στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, μια εταιρία που κατασκευάζει λέιζερ, αξεσουάρ όπλων και θήκες, παρουσίασε σήμερα στο SHOT SHOW 2017 ένα επαναστατικό προιόν! Αυτό το αξεσουάρ έχοντας το μέγεθος και το σχήμα ενός φακού που προσαρμόζετε σε πιστόλια που διαθέτουν ράγες Picatinny, είναι και φακός αλλά …. και κάμερα που καταγράφει στιγμιότυπα!!! Νέο για το 2017 είναι κατάλληλο για σώματα ασφαλείας και όσους οπλοφορούν με απόκρυψη.

Η τιμή του στα 3 μοντέλα που διατίθενται αρχικά θα είναι περίπου 208 - 249 δολάρια.











Αυτή η κάμερα που τοποθετείται στα πιστόλια μπορεί να συμπληρώσει τις κάμερες του σώματος που φοριούνται από τις αρχές επιβολής του νόμου ή να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή δράσης από αθλητές σκοποβολής ή από χρήστες που οπλοφορούν με απόκρυψη.


Αυτό το αξεσουάρ (συνδυασμός φακού και κάμερας) είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με τους περισσότερους φακούς πιστολιών. Η εταιρία Viridian αναφέρει επίσης ότι η νέα τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους οπλοφορούν για την καταγραφή αμυντικών καταστάσεων. Σύντομα θα έχουμε και βίντεο …..


Πηγή: Firearm Blog
http://www.guns-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.