Πως να φτιάξετε Σαβουαγιάρ!!
Pastry Designs
Υλικά:
4 αυγά (χωριστά τα ασπράδια από τους κρόκους)
80γρ. Ζάχαρη
60γρ. Αλεύρι
50γρ. Κορν φλάουρ
1 βανιλίνη
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας - Ενημέρωση για την Πέλλα και όχι μόνο.
Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣαλμωπιας δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Η προσπάθεια αφορά την πληρέστερη ενημέρωση σας..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ