Σημαντικά Νέα

O φασισμός και οπαδοί των Ομπάμα-Χίλαρι: Έσπασαν το αυτοκίνητο του Larry King επειδή υποστηρίζει Ν.Τραμπ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ), ΑΜΕΣΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ SOROS! 


 Ο Larry King σε δημόσια τοποθέτηση του ισχυρίζεται πως διαδηλωτές έσπασαν τα παράθυρα του αυτοκινήτου του, τύπου SUV, στην Ουάσινγκτον την περασμένη Παρασκευή, όταν ξέσπασαν οι ταραχές μετά τη φαντασμαγορική εκδήλωση ορκωμοσίας του Donald Trump.
 
Ο φημισμένος δημοσιογράφος είχε έρθει να καλύψει την εκδήλωση για τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται. Όμως, δύο ώρες μετά την τελετή ορκωμοσίας, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το όχημά του μπήκε στο στόχαστρο σε μια πρωτοφανή έξαρση βίας στην Περιφέρεια της Κολούμπια.
 
«Διαδηλωτές έσπασαν τα παράθυρα του προσωπικού SUV μου και πολλά άλλα αυτοκίνητα,” έγραψε ο King στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Πριν από αυτό το περιστατικό, ο εκκεντρικός δημοσιογράφος είχε εκφράσει θετικά σχόλια για την ιστορική ημέρα, αλλά και το νέο πλανητάρχη. «Τιμή μου να παραβρεθώ στην ανάληψη των νέων καθηκόντων αυτού του σπουδαίου Αμερικανού», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.