Σημαντικά Νέα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΟΝ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ Ν.Δ.

Ανακοίνωση για να υπερασπιστεί την γυφτοσκοπιανή δημοσιογράφο που ήθελε να μπουκάρει στην Ελλάδα για να προωθήσει την γνωστή εχθρική προπαγάνδα, αλλά δεν τις το επέτρεψαν οι Αρχές, υπερασπίζεται το απόκομμα που ίδρυσε ο Στέφανος Μάνος και σήμερα κάνει κουμάντο το πρώην πρωτοπαλίκαρο της Ντόρας, ο Σκυλακάκης. Διαβάστε την κατάπτυστη ανακοίνωση:Χθες η «Οργάνωση για τα Μίντια της Νοτιο-ανατολικής Ευρώπης» (SEEMO), θυγατρική του «Ινστιτούτου Διεθνούς Τύπου (ΙΡΙ), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δράση, κατήγγειλε την άρνηση των ελληνικών Αρχών να επιτρέψουν την είσοδο αριθμού δημοσιογράφων στη χώρα μας. Το πιο πρόσφατο κρούσμα καταγγέλλεται ότι συνέβη στις 2 Ιουνίου, με θύμα την Ιβάνα Κοστόφσκα, υπεύθυνη εξωτερικού ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ντνεβνικ» της ΠΓΔΜ. 

Η SEEMO καταδικάζει την πρακτική των ελληνικών Αρχών, που αντιτίθεται στις αρχές της Ε.Ε. για ελευθερία της μετακίνησης και της έκφρασης του Τύπου, βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας. Καλεί την Ελλάδα να σταματήσει αυτές τις πρακτικές. Επίσης, καλεί την ΕΕ και το Συμβούλιο της Ευρώπης να διερευνήσουν την πολιτική της χώρας μας να αρνείται την είσοδο σε δημοσιογράφους που έχουν διαβατήρια της ΠΓΔΜ.

Ο Τομεάρχης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Δράσης Διονύσης Γουσέτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι σημερινοί ζηλωτές της εθνικοφροσύνης, που νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες προστατεύουν τα εθνικά συμφέροντα, ας καταλάβουν επιτέλους ότι τα ζημιώνουν, εκθέτοντας τη χώρα μας και μάλιστα στη σημερινή συγκυρία που τα δημοσιονομικά μας προβλήματα μας έχουν καταστήσει ευάλωτους».

http://www.stoxos.gr/2017/01/blog-post_6674.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.