Σημαντικά Νέα

ΣΚΥΔΡΑ: ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ η ΕΛ.ΑΣ. σήμερα Σάββατο στο Ν.Πέλλας για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής,  που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Σκύδρα στις 19.00.μμ..

Μεγαλύτερος πονοκέφαλος αποτελεί η παρουσία του Ηλ.Κασιδιάρη και του Γ.Λαγού. 

Μετά τα επεισοδιακά εγκαίνια των γραφείων που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγη ώρα στη Βέροια, η Αστυνομία προετοιμάζεται για τα χειρότερα, αν και δε διαφαίνεται κάποιο τέτοιο κλίμα να επικρατεί   μέχρι τώρα.

Να σημειώσουμε ότι η Νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Βέροιας και ένας συνδικαλιστικός  φορέας, άδραξαν την ευκαιρία και με ¨πολεμικές ανακοινώσεις¨ προσπάθησαν να δημιουργήσουν σχετικό "κλίμα".
Τα επεισόδια μέχρι στιγμής φέρεται να είναι περιορισμένα.

Να σημειώσουμε ότι στην Ημαθία προϋπήρχαν πολιτικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Λευκάδια και απλά πραγματοποιήθηκε μεταφορά τους σε κεντρικότερο σημείο στην πόλη της Βέροιας.

Αντίστοιχα και στην Πέλλα προτιμήθηκε η Σκύδρα από την Κρύα Βρύση. Εκεί στο Δήμο Σκύδρας να θυμίσουμε ήταν και το πανελλαδικό ρεκόρ ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές με 18%!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από την τελευταία επίσκεψη του Ηλία Κασιδιάρη και στελεχών της Χ.Α., προεκλογικά στην Κρύα Βρύση, που σε αποκλειστικότητα κάλυψε η ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.