Σημαντικά Νέα

Ανεβάζουν τους ρυθμούς οι Έφηβοι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών .




Με νίκη μέσα στην έδρα τους συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, την Κυριακή 22-01-2017, οι Έφηβοι του τμήματος μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «ΑΟΚ Βέροιας» με σκορ 68-48, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου».
Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο αμυντικά κλείνοντας τους διαδρόμους προς το καλάθι της και επιθετικά βρίσκοντας λύσεις εναντίον της άμυνας man to man που εφάρμοσε η ομάδα της Βέροιας, κατάφερε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να έχει το προβάδισμα με μια διαφορά δεκαεπτά πόντων και με σκορ 23-06. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα της Βέροιας ισορρόπησε το παιχνίδι βρίσκοντας επιθετικά λύσεις χωρίς όμως να μπορεί να μειώσει την διαφορά του παιχνιδιού, κλείνοντας έτσι το ημίχρονο με σκορ 37-20 υπέρ της ομάδας του «Μέγα».  
Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γιαννιτσών έτρεξε στον αιφνιδιασμό καταφέρνοντας έτσι να πετύχει εύκολα καλάθια και να μεγαλώσει στο τέλος την διαφορά που χώριζε τις δυο ομάδες κάνοντας το σκορ 56-32. Στο τέταρτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα σε επίθεση και άμυνα παίζοντας ένα όμορφο basketball   έκλεισαν το παιχνίδι με το τελικό σκορ 68-48.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι. Παίξαμε καλά, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, μετριάζοντας τα λάθη και κυκλοφορώντας γρήγορα την μπάλα. Μπορεί και έχει αυτή η ομάδα να δώσει πολλά ακόμα αγωνιστικά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Βέροιας και στον coach Θωμά Τούσα για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Κ. καθώς επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς των παιδιών και από τις δύο ομάδες για την άψογη συμπεριφορά τους.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 23-06, Β΄ 14-14, Γ΄ 19-12, Δ΄ 12-16.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης – Κυριαζής Δ. ):
Βασιλειάδης Γ. 6π, Αναστασιάδης Γ. 5π, Καλβάκης Θ. 6π, Γραικός Γ. 1π, Βενιτσανόπουλος Α. 10π, Παπασταύρου Α. 3π, Στόιτσης Γ. 12π, Βαφειάδης Α. 2π, Χατζηαντωνίου Σ. 2π, Μυλωνάς Δ.,  Χατζηλαμπρινός Σ. 21π.

Α.Ο.Κ. Βέροιας (Τούσας Θ.):
Τυφλίδης Χ. 2π, Λάνης Π. 5π, Γεωργαλής Γ. 10π, Λάντζος Σ. 2π, Σέρμπος Κ. 8π, Τσέος Α. 12π, Στεργιούλας Α. 7π, Κασάπης Σ. 2π, Δελιόπουλος Γ.,  Μπαρπάρούσης Μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.