Σημαντικά Νέα

ΤΑ “ΑΘΩΑ” ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Ένα μεγάλο και σημαντικό ερώτημα που τίθεται με όλη αυτήν την ιστορία με την προώθηση 100 χιλιάδων μουσουλμάνων στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ είναι πώς μπορούμε να ξέρουμε ειδικά για τα νεαρά παιδιά που προβάλλονται ως τα μεγαλύτερα θύματα ποιοί είναι οι πραγματικοί σκοποί τους και τι είναι ικανά να κάνουν.
cubs
isis.kiddy
childcarryinggun
Στο ίδιο βίντεο μιλάει χαρακτηριστικά ένας Κούρδος λίγο πριν τον σφάξουν. Και το όλο σκηνικό δείχνει πώς αυτά τα παιδιά εγκληματίες – εκτελεστές είναι σαν να μην αισθάνονται τις αποτρόπαιες πράξεις του και συμπεριφέρονται σαν να τα πήγαν σε κάποιο Λούνα Παρκ για να διασκεδάσουν. Αυτά τα παιδιά όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν αποκλείεται να είναι, τα δυστυχισμένα προσφυγόπουλα που έχουν περάσει σήμερα σε όλη την Ευρώπη.
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
18:23
Με την μόνιμη εγκατάσταση των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και τη δημιουργία όλο και περισσότερων μουσουλμανικών σχολείων (μαντράσα), οι νεαροί μουσουλμάνοι θα μαθαίνουν από μικροί πώς να μισούν τους άλλους και να γίνονται μελλοντικοί τρομοκράτες.

Η κακοποίηση των παιδιών λαμβάνει μέρος σε χιλιάδες μαντράσα, μετατρέποντας τα αγόρια αυτά σε διαταραγμένους νέους άντρες έτοιμοι να σκοτώσουν στο όνομα της θρησκείας.
Άραγε οι κυβερνόντες και οι τοπικοί δήμαρχοι θα μπορέσουν να πείσουν τους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι αυτό δεν θα είναι το μέλλον τους;
Suicidebomb-on-autopsy-table
Το εκπληκτικό είναι ότι ακόμα και ένας νεκρός τρομοκράτης δεν παύει να είναι … επικίνδυνος, όπως στην περίπτωση του νοσοκομείου Sadr Hospital, στην πόλη al-Sadr στη Βαγδάτη στο Ιράκ.
Εκεί το πτώμα ενός νεκρού βομβιστή αυτοκτονίας εξεράγει μέσα σε ένα νεκροτομείο στο νοσοκομείο αυτό, όπου τον είχαν μεταφέρει, καθώς είχε εκρηκτικό υλικό στην περιοχή της κοιλιάς , και ευτυχώς προξένησε μόνο υλικές ζημιές και όχι ανθρώπινα θύματα.
suiside bomber

invasion


ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.