Σημαντικά Νέα

ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ


Γενική συνέλευση έχουν σήμερα το απόγευμα και αγρότες στην Πέλλα, όπου τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας θα ενημερώσουν για τα μελλούμενα.

Σε ετοιμότητα φαίνεται ότι είναι οι αγρότες σε περιοχές των Χαλκιδικής, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκηδόνας ενώ ακολουθούν Μάλγαρα, Χαλάστρα, Κιλκίς και Δερβένι.
Τα τρακτέρ τους έχουν παρατάξει στον κόμβο της Κουλούρας Ημαθίας αγρότες της ευρύτερης περιοχής -που βρίσκεται στην Εγνατία οδό, στο τμήμα Θεσσαλονίκης-Βέροιας, χωρίς να εμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων. «Δουλεύουμε ώστε μέχρι και αύριο να έχουμε στήσει ένα αρκετά δυνατό μπλόκο» ανέφερε ο γενικός γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Θόδωρας Παπακωνσταντίνου, για να συμπληρώσει ότι «ο καιρός είναι ένα θέμα, αλλά η αγανάκτηση των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα είναι μεγάλη και στο πλαίσιο αυτό προσβλέπουμε σε μεγάλη προσέλευση».

Το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017, στις 19:30, θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή μπλόκων Δυτικής Μακεδονίας, με τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων στην περιοχή, προκειμένου να συναποφασιστεί και να οργανωθεί το πλάνο των κινητοποιήσεων, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας
Με πληροφ από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.