Σημαντικά Νέα

Με νίκη πέρασαν οι Έφηβοι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών μέσα από την Έδεσσα

Με νίκη εκτός έδρας συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι έφηβοι του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «Πανεδεσαίκου» την Κυριακή 15-01-2017 στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας  με σκορ 59-45.
Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε άτονα επιθετικά αλλά με αρκετά καλή άμυνα κατάφερε να προηγείται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με σκορ 09 -15. Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο δεκάλεπτο χωρίς να μπορούν να βρουν και οι δύο ομάδες αγωνιστικά τον  «εαυτό» τους κλείνοντας έτσι το πρώτο ημίχρονο με σκορ 21-27. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα των Γιαννιτσών βρήκε επιθετικά τον ρυθμό της και καταφέρνοντας να «τρέξει» στον αιφνιδιασμό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της κάνοντας το σκορ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου 31-42. Στο τελευταίο δεκάλεπτό η ομάδα του «Μέγα» συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση παίρνοντας  το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 45-59.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεση μας και να κάνουμε μεγαλύτερα τα διαστήματα που παίζουμε όμορφο basketball. Κάνουμε πάρα πολλά λάθη στην επίθεση που χαλάνε την όμορφη εικόνα μας. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να χαλαρώσουμε αγωνιστικά και να θεωρήσουμε εύκολο κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου.  Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του «Πανεδεσσαικού» και στον coach Μίλτση, καθώς επίσης και στους παράγοντες της ομάδας της Έδεσσας για την άψογή φιλοξενία.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 09-15, Β΄ 12-12, Γ΄ 10-15, Δ΄ 14-17.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης – Δ. Κυριαζής ):
Βασιλειάδης Γ. 5π Αναστασιάδης Γ, Μπάρπας Δ., Γραικός Γ. 11π, Βενιτσανόπουλος Α. 4π, Παπασταύρου Α,  Στόιτσης Γ. 8π, Βαφειάδης Α., Μυλωνάς Δ,  Χατζηλαμπρινός Σ. 21π, Στόιτσης Κ. 10π, Χατζηαντωνίου Σ.,


Πανεδεσσαικός (Γ. Μίλτσης):  Ταγκατζόγλου Κ., Θεοδωρίδης Θ. 7π, Ξυλουργίδης Α, Ποντίκης Β., Καραισαρλίδης Λ. 8π, Προφητηλιώτης Ε. 6π, Μπίνος Ε. 8π, Μπίνος Η.  4π, Ντουλλβέρης Ε.  8π,  Νησιάγκας Κ. 4π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.