Σημαντικά Νέα

ΠΟΕΔΗΝ κατά Πολάκη: Καταθέτει μήνυση και ζητά αποζημίωση


Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης ύψους 100.000 ευρώ καταθέτει σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία κατά του Παύλου Πολάκη.


Μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης ύψους 100.000 ευρώ καταθέτει σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
Αφορμή στάθηκε η προσωπική επίθεση του αναπληρωτή υπουργού στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου μετά τη συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian για την κατάσταση της Υγείας στην Ελλάδα.
Τότε, με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον κ. Γιαννάκο «ξεφτίλα», που «δεν πιστεύει κανείς, παρά μόνο το παρεάκι σου» ενώ τόνιζε πως όσα είπε στον Guardian είναι «αισχρά ψέμματα και στοιχεία του 2012».
Σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι στο κτίριο 16 των Δικαστηρίων (Σχολή Ευελπίδων) «καταθέτει Μηνυτήρια Αναφορά και Αγωγή Αποζημίωσης κατά του κυρίου Πολάκη για την αποκατάσταση του κύρους της Ομοσπονδίας και του Προέδρου.
Διεκδικεί την επιδίκαση ποσού 100.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στα Νοσοκομεία για αγορά υλικών και επισκευή του Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού τους. Η Μηνυτήρια Αναφορά θα κατατεθεί από το Προεδρείο της ΠΟΕΔΗΝ και τη Νομική Σύμβουλο κα Μαρία Τσίπρα».

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.