Σημαντικά Νέα

Αθηνά Αηδονά: «Τα στελέχη των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας αποτελούν τους πιο άμεσους συνεργάτες στην προσπάθεια μας για την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών»


Σύσκεψη με τους επικεφαλείς των Διευθύνσεων, Υποδιευθύνσεων, Τμημάτων & Γραφείων με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Σε υπηρεσιακή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά, στο γραφείο της στο Διοικητήριο, συμμετείχαν οι επικεφαλείς των Διευθύνσεων, Υποδιευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Η πιστή εφαρμογή του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για την Διοίκηση» ανέφερε αρχικά η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά, συνεχίζοντας, «θέλουμε ένα αποτελεσματικό διοικητικό σχήμα για την ακόμη καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών της Πέλλας. Είστε οι πιο άμεσοι συνεργάτες στην κοινή, καθημερινή προσπάθεια που κάνουμε για τη βελτίωση της καθημερινότητας και την υλοποίηση των παρεμβάσεων εκείνων που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στη τοπική οικονομία, κάτι που θα ωφελήσει ουσιαστικά την τοπική κοινωνία. Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε εφεξής με εντατικοποίηση των συναντήσεων και της εποικοδομητικής συνεργασίας μας».

Η κ. Αηδονά τόνισε την ανάγκη, όλα τα στελέχη που κατέχουν θέσεις ευθύνης να δείξουν γρήγορα αντανακλαστικά για την πιστή τήρηση του νέου Οργανισμού, να κινηθούν έγκαιρα σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών και να εργαστούν στην κατεύθυνση υλοποίησης του αναπτυξιακού προγραμματισμού της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με συνεργασία και μεθοδικότητα. Ακόμη, έθεσε το θέμα της συχνότερης επικοινωνίας με όλους τους επικεφαλείς, τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα σε επίπεδο συσκέψεων και, φυσικά, καθημερινής συνεργασίας σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Πέλλας.


Οι επικεφαλείς των υπηρεσιών από την πλευρά τους ευχαρίστησαν την Αν. Αντιπεριφερειάρχη ως εκπρόσωπο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας για τον ορισμό τους σε νευραλγικές θέσεις της διοικητικής ιεραρχίας και δεσμεύτηκαν για την καταγραφή των θεμάτων που αντιμετωπίζει η κάθε Διεύθυνση και την παράθεση προτάσεων για την επίλυσή τους, το προσεχές διάστημα, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.