Σημαντικά Νέα

Νέα μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους άνδρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών



Την 5η του νίκη για το πρωτάθλημα της Ά Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ σημείωσε το Σάββατο 23/01 το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του «Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών», συντρίβοντας με 45-76 στο ΔΑΚ Δίου Πιερίας τον τοπικό Βαφύρα.  Σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες καίγονταν για τη νίκη στη μάχη της παραμονής, ο «Μέγας» παρουσιάστηκε πολύ ανώτερος του αντιπάλου του κυριαρχώντας σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας τελικά σε μια ευρεία νίκη.
Οι παίκτες του Μέγα μπήκαν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης  να μην επιτρέψουν εύκολα καλάθια στους αντιπάλους τους, ενώ στην επίθεση εμφανίζοντας πολυφωνία εύρισκαν το δρόμο προς το καλάθι, με το πρώτο δεκάλεπτο να τους βρίσκει να προηγούνται με 7-20. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με το επιμέρους σκορ να είναι 6-14 και το ημίχρονο να κλείνει με 13-34, με τους παίκτες των Γιαννιτσών να βάζουν τις βάσεις για τη νίκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βαφύρα έδειξε αντίδραση από το ξεκίνημα, ανεβάζοντας την ένταση της άμυνας της και βρίσκοντας λύσεις από τη γραμμή των τριών πόντων μείωσε τη διαφορά μέχρι τους 14 πόντους. Με την επιστροφή στο παρκέ όμως των Χατζηλαμπρινού και Αργυρόπουλου, και τον Μπογδάνη να είναι ασταμάτητος σε όλο το παιχνίδι, η ομάδα του «Μέγα» ξαναέχτισε τη διαφορά τελειώνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 28-49. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Βαφύρα που αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες φάνηκε να μένει από δυνάμεις, με τον Μέγα Αλέξανδρο να κυριαρχεί και το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 45-76.
Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου είναι ο ΑΟΚ Γουμένισσας,  σε ακόμα μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με το παιχνίδι να διεξάγεται το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό γήπεδο της Γουμένισσας. 
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Νίκος Κοτλέας επισήμανε τα εξής:
«Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και δώσαμε συνέχεια σε μια σειρά πολύ καλών εμφανίσεων στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Μετά από πολύ καιρό παρουσιαστήκαμε πλήρεις στις θέσεις των περιφερειακών κι αυτό μας έδωσε μεγάλη ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ακολουθεί για εμάς ακόμα ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και προσγειωμένοι αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. »

Τα δεκάλεπτα: A΄07-20, Β΄ 06-14 (13-34), Γ΄ 15-15 (28-49), Δ΄ 17-27 (45-76)

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Καραμπατάκης 9(2), Μπούσμπουρας 11(1), Σιώκας 1, Κουμπατσιάρης 3, Μαντζόλης, Ψαρρός 11(1), Ελευθεριάδης 8, Κουρκούτας 2


Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κοτλέας): Μαυρόπουλος, Πατσιάνης 11(1), Στόιτσης Κ. 2, Παπαμανώλης 2, Καρύπης 4, Μόσχου 2, Στόιτσης Γ. 10, Μπογδάνης 24(2), Χατζηλαμπρινός 16, Αργυρόπουλος 5(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.