Σημαντικά Νέα

Υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης του έργου «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Μαυροβουνίου» ύψους 30.000,00 €


Τη σύμβαση συνυπέγραψαν η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά και η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου

Στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αηδονά υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για το έργο «Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων Τ.Κ. Μαυροβουνίου» ύψους 30.000,00 € ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και το Δήμο Σκύδρας, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Το έργο χρηματοδοτείται από Ιδίους Πόρους της Π.Ε. Πέλλας και η μελέτη του περιλαμβάνει εργασίες αναμόρφωσης, βελτίωσης των υποδομών και πραγματοποίηση απαραίτητων παρεμβάσεων για την κάλυψη των αναγκών στις υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις.


«Προωθούμε τις διαδικασίες και υλοποιούμε παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για τη βελτίωση υποδομών οι οποίες χρησιμοποιούνται από τους πολίτες στην καθημερινότητα τους. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και οφείλουμε να παρέχουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε, η τοπική κοινωνία και, ειδικότερα, τα παιδιά μας να σημειώνουν επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αηδονά, ενώ, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου ευχαρίστησε την Π.Ε. Πέλλας και, προσωπικά την κ. Αηδονά για την πολύ καλή συνεργασία.                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.