Σημαντικά Νέα

ΑΛΜΩΠΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-1



ΑΛΜΩΠΟΣ

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Αλμωπός, ο οποίος γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-2) από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα από την Αριδαία και η πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, μετρώντας μόλις μια νίκη στο ενδιάμεσο επί της Καβάλας (1-0 εντός έδρας). Βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 14 πόντους, στο +7 απ’ τα «κόκκινα» και δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα για την παραμονή της στην κατηγορία, αν και πρέπει να βελτιώσει αισθητά την εικόνα της, καθώς έμεινε άσφαιρη στις τρεις απ’ τις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έχει δύσκολο έργο ο Αλμωπός στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς πρέπει να τα βάλει πέρα με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς. Απόλυτη ισορροπία στις φετινές εντός έδρας εμφανίσεις το με ρεκόρ 2-2-2.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Στατιστικό: N/G οι τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Από την άλλη πλευρά ο Απόλλωνα Καλαμαριάς έκλεισε με τον πλέον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς πέρασε νικηφόρα από την Περαία, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-1 της Καρδίας. Έκτη σερί νίκη για τους «κοκκινόμαυρους», οι οποίοι παρέμειναν στην κορυφή της κατάταξης, έχοντας συλλέξει 30 πόντους, στο +2 απ’ τον δεύτερο Λαγκαδά, ο οποίος μάλιστα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Έχει αποδείξει πολλάκις τη φετινή σεζόν πως είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, παίρνοντας μάλιστα «διπλά» στις έδρα του Νέστου (0-3), του Λαγκαδά (0-2) και της Δόξας Δράμας (2-4). Δεν υπήρξε σημαντική ενίσχυση από τους «Πόντιους», οι οποίοι θα κάνουν σίγουρα 2-3 κινήσεις ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αντίθετα αποχώρησαν οι Ντόκιτς, Ρόβας και Μωυσιάδης. Εκτός έδρας μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων στις πέντε πέτυχε από δύο γκολ και πάνω.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς 4-1 επί της Καρδίας.
Στατιστικό: Over 2.5 τα τέσσερα απ’ τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.