Σημαντικά Νέα

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η ημερίδα για τις βιολογικές καλλιέργειες και την υγιεινή μαγειρική από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Οι τομείς Μαγειρικής & Αγροτικής Κατάρτισης του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης του κοινού, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Bio-Gastronomy & Healthy Cooking». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρες 14:00-18:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος «Ολύμπιος Ζευς». Η ημερίδα θα χωριστεί σε τρεις άξονες που περιλαμβάνουν: - Τις βιολογικές καλλιέργειες και τα νέα δεδομένα στις παραγόμενες πρώτες ύλες - Την επιτακτική ανάγκη βελτίωσης των διατροφικών συνηθειών - Την παρασκευή υγιεινών γευμάτων με χρήση βιολογικών προϊόντων Παράλληλα με τις εισηγήσεις θα διεξαχθεί ζωντανή επίδειξη vegan cooking με προϊόντα από την εταιρία Green Family, καθώς και με εδέσματα από τις ζύμες Alfa, με τη συμμετοχή και σπουδαστών του Τομέα Μαγειρικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκης.

Θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή από τους συμμετέχοντες. Η ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, δημοσιογράφους, food bloggers, σπουδαστές και απόφοιτους επισιτιστικών τμημάτων σχολών, καθώς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί γύρω από θέματα υγιεινής διατροφής. 


Η είσοδος είναι ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο: http://bit.ly/bio-cook Υπό την Αιγίδα: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Λέσχη Αρχιμαγείρων «Ολύμπιος Ζευς» 

Υποστηρικτές: Ελληνικόν, Ζύμες Άλφα, Φάρμα Μήλιου - Φωτολίβους, Q-Cert Χορηγοί Επικοινωνίας: Delta Radio, Δημοσιογραφικό Συγκρότημα Μακεδονία, diatrofi.gr, Κοσμοράδιο, Plus Radio, More 103, Cityportal.gr, Semifind, Βεργίνα TV Bio Gastronomy & Healthy Cooking 

Πρόγραμμα Ημερίδας 14:00 – 14:30 

Προσέλευση - Εγγραφές 14:30 – 15:00

 Χαιρετισμοί Ενότητα Ι - Διατροφή 15:00 – 15:20 «Βιολογικά Προϊόντα & Οφέλη στην Υγεία», κα Κατερίνα Τζιώτζη, Διατροφολόγος - Διαιτολόγος 15:20 – 15:40 «Η Αξία των Βιολογικών Προϊόντων & η Επιχειρηματικότητα στον Κλάδο», κ. Θεόδωρος Πανταλέων, Ιδιοκτήτης Green Family 15:40 – 15:50 

Ερωτήσεις - Σχόλια Ενότητα ΙΙ - Live Cooking Session 15:50 – 16:20 Γευστική Δοκιμή – Διάλειμμα Ενότητα ΙΙΙ - Γαστρονομία & Αγροτική Παραγωγή 16:20 -16:40 «Βιολογική Γαστρονομία & Υγιεινή Μαγειρική», κα Σοφία, Γεωργακάκη Executive Chef Mansion Estate Group 16:40 – 17:00 «Βιολογική – Αγροτική Καλλιέργεια: Εκπαίδευση & Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες», κ. Χρήστος Λαγούδας, Γεωπόνος 17:00 – 17:20 «Βιολογικές Καλλιέργειες και Επιχειρηματικότητα», Φάρμα Μήλιου 17:20 – 17:40 «Πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων», Q Cert 17:40 – 17:50 Ερωτήσεις – Σχόλια Ενότητα ΙV - Live Cooking Session 17:50 – 18:00 Γευστική Δοκιμή – Αποχώρηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.