Σημαντικά Νέα

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΜΕ... ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΠΟ ΣΩΛΗΝΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΡΟΔΕΛΕΣ..!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΤΕΝΤΑ...!!!


Με ένα… πιστόλι που κάλλιστα θα διεκδικούσε μια θέση σε έκθεση σύγχρονων εικαστικών έργων συνελήφθη 24χρονος στο κέντρο της Λάρισας, ο οποίος θα μπορούσε επίσης να λάβει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το όπλο - πατέντα, που δηλώνει ότι έφτιαξε μόνος του από… "ανακυκλώσιμα υλικά".



Ένα μικρό κομμάτι σωλήνα ύδρευσης για κάνη, ένα λυγισμένο καρφί για επικρουστήρα, ένα μικρό ελατήριο για την επαναφορά ελλείψει σκανδάλης, δυο κοινές ροδέλες περασμένες στο καρφί για ασφάλεια, άφθονο σύρμα για χειρολαβή και ένα κυνηγετικό φυσίγγιο στη "θαλάμη", συνθέτουν το ομολογουμένως διαφορετικό, ως προς την κατασκευή, "πιστόλι" που βρέθηκε να έχει πάνω του ο 24χρονος, Βούλγαρος υπήκοος.

Ο 24χρονος συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο κέντρο της Λάρισας για να διαπιστώσουν ότι έκρυβε πάνω του, το όπλο - πατέντα. Ο νεαρός υπήκοος δήλωσε άστεγος, ότι βρέθηκε πρόσφατα στη Λάρισα και πως κοιμάται σε βαγόνια του ΟΣΕ.

Το "πιστόλι" κατασχέθηκε βέβαια καθότι όπλο και ο 24χρονος, θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών καθώς σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία "για παραβάσεις του νόμου περί όπλων".

Όπως σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή τη σύλληψή του, "κατά τον έλεγχο κατελήφθη να έχει επιμελώς κρυμμένο στο εσωτερικό του μπουφάν του, ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό πυροβόλο όπλο, συνολικού μήκους 38,5 εκατοστών, το οποίο είχε μεταλλική κάνη μήκους 36 εκατοστών, μεταλλικό επικρουστήρα με ελατήριο καθώς και ένα φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου στη θαλάμη".

http://www.stoxos.gr/2016/12/blog-post_8058.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.