Σημαντικά Νέα

"ΠΑΤΩΣΕ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! -ΦΩΤΌ,ΒΙΝΤΕΟ-

"ΠΑΤΩΣΕ" κυριολεκτικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η αγορά της Αριδαίας στο κέντρο με τα παράπονα για την υπάρχουσα κατάσταση να αυξάνονται και από τους πλέον δύσπιστους!
Απελπιστικές εικόνες που δε θυμάται κανείς να έχουν υπάρξει ποτέ στο παρελθόν.

Όπως θα δείτε και παρακάτω δεν υπάρχει "ψυχή" όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει ο λαός μας, την ώρα που οι  λογαριασμοί όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας πως "τρέχουν".

Ήταν που ήταν υποτονική η κίνηση ήρθε και η ασχετοσύνη με την ανικανότητα διαχείρισης τόσο σοβαρών θεμάτων από τους αρμόδιους του δήμου και έδωσαν τη χαριστική βολή στους επαγγελματίες.
Όπως θα δείτε παρακάτω καμία εργασία δεν πραγματοποιείται και αφενός επιβεβαιώνεται ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας για πολλοστή φορά, αφετέρου δε το πρόβλημα λειτουργικότητας στα στοιχειώδη δε φαίνεται μπορεί να αντεπεξέλθει η παρούσα δημοτική αρχή.

Το σημαντικό είναι βέβαια ότι πουθενά στον ιστορικό χώρο της λαϊκής αγοράς της Αριδαίας δεν εκτελείται κανένα έργο και οι υπεύθυνοι ζούνε στην κοσμάρα τους.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει αναλογικό ίσο μερίδιο ευθύνης ίδιο στους συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους, με τον νυν Δήμαρχο Δημ.Μπίνο, ο οποίος συνεχίζει την ατελέσφορη, αλλοπρόσαλλη και ανάρμοστη του πολιτική, αλλά σίγουρα και οι σύμβουλοι του δεν είναι ανήλικοι!!!

Πολλές φορές χτυπήσαμε το "καμπανάκι" για τα αποτελέσματα των επιλογών του που είναι τις περισσότερες φορές καταστροφικά και δεν έχουν προηγούμενο.

Δυστυχώς και πάλι τα σκουπίδια κρύβονται κάτω από το χαλί από το δήμαρχο.

Η οργή του κόσμου κύριε δήμαρχε είναι οριακή!
Αν διαφωνείτε κατεβείτε με τον προσωπικό σας φωτογράφο, που τον πληρώνουμε από την τσέπη μας, και βγείτε μερικές φωτογραφίες για να καμαρώσετε για τα αποτελέσματα των επιλογών σας.

Όσο για το ότι υπάρχει δέσμευση προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου για όσα συμβαίνουν, απαντήστε μας όταν εκλεγήκατε ποιου τα συμφέροντα αποφασίσατε να υπερασπιστείτε και για ποιό λόγο δεν μπορούσατε να ανακαλέσετε τη συγκεκριμένη απόφαση που δεν οφελεί κανέναν, παρά μόνο δημιουργεί πλέιστα όσα προβλήματα στους επαγγελματίες και τις οικογένειες τους;




  


5 σχόλια:

  1. καλα που εβαλε και γενικο γραμματεα
    αληθεια τι εγινε με αυτη τη περιπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΙΓΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΑΙΝΤΕΥΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ποιον Γενικό Γραμματέα συζητάτε, είναι άνθρωποι είναι ανικανοι όπως λέει ο φίλος παραπάνω και το μόνο που κάνουν είναι να καλύπτουν τους πάντες πλην Δ.Πασόη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ που έγραψες το άρθρο είσαι πλήρως πληροφορημένος για αυτά που γράφεις ή απλά σου τα είπαν και προασπίζεις συμφέροντα κάποιου άλλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.