Σημαντικά Νέα

Το ΚΔΑΠμΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Για τα Άτομα με Αναπηρία

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα και σε περιβάλλον στολισμένο από εξαιρετικές δημιουργίες των παιδιών, οι μαθητές, οι γονείς τους, οι εργαζόμενοι  του ΚΔΑΠμΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ και οι καθηγητές με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία,
σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 11.00, το πρωί της Παρασκευής  2 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Κέντρου, στο ισόγειο του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών. 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του υπεύθυνου του Κέντρου κ. Πρόδρομου Ασταρτζή, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε εθελοντές, χορηγούς και συναδέλφους, ενώ επεσήμανε την αμέριστη στήριξη του Συλλόγου Γονέων του Κέντρου και του δήμου Πέλλας και της ΔΗΚΕΠΑΠ, καθώς και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε κάθε εκδήλωση του ΚΔΑΠμεΑ.
Για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία μίλησε η Ψυχολόγος του Κέντρου κα Σταματία Σταμέλου που αναφέρθηκε στην προσπάθεια κοινωνικοποίησης αυτών των ατόμων, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μΕΑ κ. Χρήστος Παπαδόπουλος, μέσα από έναν μικρό απολογισμό του έργου του, μίλησε για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Απόστολος Φάκκας αναφέρθηκε στην ουσιαστική δουλειά, στην προσφορά και γενικότερα στην δραστηριότητα του Κέντρου και ευχαρίστησε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, τους γονείς και τους χορηγούς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες του που οδηγεί στην άρτια λειτουργία των δομών της επιχείρησης. Παράλληλα μίλησε για την συνεχή υποστήριξη της δημοτικής αρχής Πέλλας σε κάθε πρόταση και στόχο που έχουν τα παιδιά για το μέλλον τους. 
Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος, με συνεχή παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΔΑΠμΕΑ, ο διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών κ. Μενέλαος Μιχαηλίδης, αναφέρθηκε στο «θαυμάσιο έργο που επιτελείται στο ΚΔΑΠΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑΠ», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας την αναμονή κάθε χρόνο των μαθητών του να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση και να προσφέρουν χαρά και κέφι στα παιδιά του Κέντρου.
Στη συνέχεια οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με παραδοσιακή μουσική και χορό από όλους τους παρευρισκόμενους.
Στο τέλος της εκδήλωσης, μαθητές και εργαζόμενοι προσέφεραν δώρα που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά στους καθηγητές και στους μαθητές που τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Πέλλας κ. Παναγιώτης Κερασόπουλος, ο π. Θεόδωρος Περπερίδης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.