Σημαντικά Νέα

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ-Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ 3-0. Με εμφάνιση πρωταθλητή.

Της Χαράς Ματεντζόγλου 
Με επιβλητική εμφάνιση που θύμιζε τις ένδοξες στιγμές των Τραιανοφορων η ομάδα του Εδεσσαϊκού κέρδισε στο κυριακάτικο ντέρμπι της Α1 την ομάδα του Μ.Αλ.Πέλλας παίρνοντας την θέση της στην κορυφή πλέον της βαθμολογίας.Οι δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα κράτησαν και πανό ως φόρο τιμής για την αδικοχαμένη ομάδα της CHAPOKOENSE και κρατήθηκε και 1' σιγή .
Το παιχνίδι και ειδικά το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων που ξεκίνησε πολύ νωρίς με τον Βαγγέλη Καραμεταξα να πετυχαίνει τα 2 τέρματα στο 20' και στο 25' με εξαιρετική ατομική ενέργεια και τον Καραμπελα στο 36' να τριπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων. 
Σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αφού στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιωργου Νασιοπουλου χαμήλωσαν ταχύτητα και κράτησαν το σκορ στο επίπεδο τους παίρνοντας άνετα τη νίκη μπροστά στους πολυάριθμους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Οι παίκτες του Κώστα Νινιατσουδη έπαιξαν πολύ μουδιασμένα μένοντας πολύ νωρίς πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά. 

Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Καρυπιδη,Αρεστη,Παπαδοπουλο Κοσμα.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ( Γιώργος Νασιοπουλος) Αποστόλου(85' Βολτσης) ΠαπουλιδηςΚιορτσης Κουμπους Ουζουνης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Λαφαζανιδης Καραμπελας( 75' Μπαρμπας) ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΑΟΥΣΑΝΗΣ Ρετζια.
Μ.ΑΛ.ΠΕΛΛΑΣ(Κωστας Νινιατσουδης) Μουρτζιδης Παναγιωτελης Ιμπας Σιαματας Ζωγας(66' Βουδουρης) Ιωσηφιδης Μπουρακης Σαλικας ΚατσιαμακηςΠλιογκας (46' Τζιοτζιος) Ρεκος(80' Μπρατσουδης)
(Η ομάδα του Εδεσσαϊκού αρνήθηκε να φωτογραφηθεί στο φακό μας όπως και ο πρόεδρος της ομάδος.) 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.