Σημαντικά Νέα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας!

Όπως προαναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, το θέμα του ΧΥΤΑ Αλμωπίας καθίσταται μείζον ζήτημα και είναι αποκλειστική η ευθύνη του Δημάρχου Αλμωπίας για την παύση των εργασιών!

Το θέμα του ΧΥΤΑ που αποτέλεσε ένα από τα βασικότερα θέματα συζήτησης και που το έθεσε η Δεσπ. Καλδερεμτζή ως ιδιαίτερης σημασίας ζήτημα και που έφερε το δήμαρχο Αλμωπίας σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, συρόμενος σε απολογητικό μονόλογο προκειμένου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα!

Το ζητούμενο δεν είναι βέβαια αν ο δήμαρχος τελικά απάντησε, χωρίς βέβαια να πείθει ούτε τον εαυτό του με όσα ανέφερε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά το γιατί δεν ενημερώνει ο ίδιος και το έμμισθο γραφείο τύπου του τους δημότες, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα με κίνδυνο όχι απλά να σταματήσει οριστικά η χρηματοδότηση αλλά και να απαιτηθεί η επιστροφή κονδυλίων από τη χρηματοδότηση του έργου. Επιβάρυνση που θα την επωμισθούν οι δημότες στο λογαριασμό τους, όπως ακριβώς έχει φορτώσει και το χαράτσι των 300 ευρώ, από τις συνδέσεις του αποχετευτικού, το οποίο επίσης είναι αμφίβολο αν θα τεθεί σε λειτουργία από τη στιγμή που δεν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού!

Η ευθύνη στην προκειμένη περίπτωση επιβαρύνει τον ίδιο το δήμαρχο είτε αφορά αστοχίες στην εκτέλεση, είτε αφορά παραλείψεις, είτε αφορά επιλογές είτε ακόμη και την επιλογή προσώπων για θέματα τόσο σοβαρά που απαιτούν υπευθυνότητα, ικανότητα αποτελεσματικότητα και φυσικά εμπειρία, την οποία δε διαθέτει ούτε ο ίδιος σε επάρκεια αλλά ούτε και τα περισσότερα μέλη του συνδυασμού του, αφού φροντίζει να δυσαρεστεί ικανότατα στελέχη του συνδυασμού του, να τα απομονώνει ή ακόμη και να τα "αποδυναμώνει", θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να παραμείνει κυρίαρχος και διαχειριστής της πολιτικής ζωής του τόπου.... ως άλλος Μέγας Ναπολέων!

Δείτε παρακάτω τις απίστευτες δικαιολογίες που ξεστομίζει στο πρόσφατο δημ. συμβούλιο για το θέμα του ΧΥΤΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.