Σημαντικά Νέα

Ημερίδα στην Αριδαία με θέμα "Μεταβολικές διαταραχές αιγών και προβάτων",

Η νέα κτηνοτροφική περίοδος ξεκίνησε. Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πλήρως προετοιμασμένη με τις καλύτερες πρώτες ύλες, ισορροπιστές τροφής, κτηνοτροφικά γάλατα και ειδικά διατροφικά προϊόντα της JOSERAυποστηρίζει τους κτηνοτρόφους συνεργάτες της. Με συστήματα ποιοτικού ελέγχου α΄ υλών και τελικών προϊόντων και τεχνογνωσία που στηρίζεται στη συνεργασία με τους καθηγητές από το Α.Π.Θ. & με τους ειδικούς τηςJOSERA, η ΒΙΟΖΩΚΑΤ παρασκευάζει ζωοτροφές υψηλής βιολογικής αξίας ώστε να εξασφαλίζεται η υγεία των ζώων καθώς και η υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων (γάλα, κρέας, αυγά). 

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ πιστεύει ότι οι συνεργάτες της, κτηνοτρόφοι με τη βοήθεια των ειδικών (καθηγητών κτηνιατρικής και ζωοτεχνίας) θα μπορέσουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Η Βιομηχανία Ζωοτροφών ΒΙΟΖΩΚΑΤ Α.Ε. και ο αντιπρόσωπός της στην περιοχή του Ν. Πέλλας κος Ζευγαρίδης Συμεών συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 13/10/2016 και ώρα 19:30,στην αίθουσα του Ξενιτιδείου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριδαίας Ν. Πέλλας. Η εκδήλωση έχει ως σκοπό την επιμόρφωση και την ενημέρωση των αιγο-προβατοτρόφων και έχει θέμα:« Μεταβολικές διαταραχές αιγών και προβάτων »Ομιλητής είναι ο Νεκτάριος Γιαδίνης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας Μικρών Μηρυκαστικών, Κτηνιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.