Σημαντικά Νέα

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΣΚΟΣ "ΣΕΡΝΕΙ" ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ (φωτό,βίντεο)

Τη σκληρή γραμμή της παραίτησης του πέρασε ο Δημ.Βέσκος, επιβεβαιώνοντας τον ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας με την αποκλειστική είδηση που δημοσίευσε πριν από μερικές μέρες...  

και είχαμε γράψει τότε:


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας 

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΕΣΚΟΥ 

Ο Δημήτρης Βέσκος μας έχει συνηθίσει στην πολιτική του πορεία σε χαμηλούς τόνους και κάθε αντίδραση του στο βαθμό που πραγματοποιείται τις τελευταίες μέρες, μόνο ασήμαντη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Παρακάτω παρατήθεται όλη η επιστολή της παραίτησης, σε αποκλειστικότητα του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας, η οποία αν και λιτή είναι άκρως λακωνική!
Μέσα σε λίγες σειρές τα λέει όλα. 

Είχαμε εντοπίσει ότι εδώ και καιρό κάτι δεν "λειτουργεί" καλά στις σχέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας Δημ.Μπίνου με αρκετούς από τους συμβούλους του.

Η παραίτηση του Δημήτρη Βέσκου σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί συνηθισμένη, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν από το γραφείο τύπου του Δημάρχου οι έμισθοι κονδυλοφόροι που τους πληρώνουμε αδρά από τη τσέπη μας για να μας παραπληροφορούν.

Για όσους γνωρίζουν καλά το Δημ.Βέσκο, τον μακροβιότερο αιρετό του Δήμου Αλμωπίας, καταλαβαίνουν ότι η κατάσταση είναι άκρως εκρηκτική και από εδώ και πέρα μπορούμε να περιμένουμε πολλές ανεξέλεγκτες καταστάσεις στο συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας "της καρδιάς μας"!
   
Στην επιστολή-κόλαφος 3 σημεία χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής:

α. Πουθενά στην επιστολή δεν αναφέρεται ο Δήμαρχος με το όνομα του παρά μόνο γίνεται αναφορά στον Πρόεδρο. Αυτό από μόνο του "φωνάζει" ότι η επικοινωνία μεταξύ των δύο είναι με το στανιό τυπική!

β.  Η προτροπή για "καλύτερο έργο" αποκτά ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία, μιας και οι γνωρίζοντες από "μέσα" έχουν σχηματισμένη άποψη που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, πως ότι έργο έχει γίνει από την παρούσα Δημοτική Αρχή στη Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών μέχρι τώρα και δεν είναι λίγα, οφείλεται κατά κύριο λόγο στις άοκνες προσπάθειες του Δημήτρη Βέσκου.  

γ. Η επιστολή κλείνει δίχως να αναφέρεται κάποιο ευχαριστήριο ή κάποιος θετικός χαρακτηρισμός του Δημήτρη Βέσκου προς τον δήμαρχο παρά μόνο το όνομα με υπογραφή.

Με λίγα λόγια τα βρόντηξε και έφυγε αξιοπρεπώς και αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις...
Θ.Χ.

..............................................................

 Το ψυχροπολεμικό κλίμα στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου επιβεβαιώνεται με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.......            

Με καθυστέρηση σχεδόν ενός μήνα ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος παραδέχτηκε ότι ο Δημήτρης Βέσκος κατέθεσε την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπροέδρου των Λουτρών!

Η ολιγωρία αυτή είναι σημάδι ότι ο δήμαρχος προσπάθησε να αποφύγει  το πικρό αυτό ποτήρι και αποδείχτηκε για ακόμη μία φορά ότι οι χειρισμοί του εκτός ότι είναι άκρως ερασιτεχνικοί, είναι επίσης ανώφελοι και επικίνδυνοι.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτ.συμβουλίου δήμαρχος και Δημ.Βέσκος δεν αντάλλαξαν όχι μόνο κουβέντα, αλλά όυτε και βλέματα!!!
  
Να θυμήσουμε ότι ο Δημήτρης Βέσκος από την στιγμή που υπέβαλε την παραίτηση του δεν υπάγεται στη μισθοδοτική λίστα.

Για ακόμη μία φορά ότι ο δήμαρχος κατά τη συνήθη τακτική του κατέφυγε στην "τελευταία γραμμή άμυνας" που διαθέτει και έιναι το έμμισθο φερέφωνο του άτυπου "γραφείου τύπου" που διαθέτει.

 Όπως όμως φαίνεται ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να συνεχίζει να βασίζεται σε ξένες πλάτες και πως θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδείξει ότι διαθέτει στειχειωδώς διοικητικές ικανότητες και ότι μπορεί να ανταπεξέλθει των απαιτήσεων της θέσης που του εμπιστεύτηκε ο λαός της Αλμωπίας. 

Οι διαρκείς εμμονή του αντιπολιτευόμενου πρώην δημαρχου Δημ.Πασόη, να αναφέρεται στα συνεχή πολυέξοδα και άστοχα ταξίδια του δημάρχου που βαραίνουν στην πλάτη των δημοτών δεν απέχουν και ιδιαίτερα από την πραγματικότητα! 

Ουσιαστικά είναι ο μόνος αντιπολιτευτικός λόγος που καταφέρνει να αρθρώσει ο Δημ.Πασόης, σε σημείο που να δημιουργούνται ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα της αντιπολιτευτικής τακτικής που ακολουθείται!!!...

Η σημερινή συνεδρίαση της Δευτέρας 24.10.16., απέδειξε για άλλη μία φορά ότι ο συνδυασμός του δημάρχου οδεύει προς διάλυση. Αν επιβεβαιωθούν πληροφορίες του ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας που δεν έχουν διασταυρωθεί ακόμη προς το παρόν, σύντομα θα σκάσουν κανόνια που ούτε να τα φανταστούν μπορούν οι περισσότεροι.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...  από τη συνεδρίαση... 
(Να σημειώσουμε ότι ο αδύναμος ήχος του βίντεο οφείλεται στην κακή ακουστική που δυστυχώς δε φαίνεται να απασχολεί τους υπεύθυνους)




Μείνετε συντονισμένοι στον ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας....      ... σύντομα όσα θα βγούν στη φόρα δε θα μαζεύονται με τίποτε στο δημοτικό μέγαρο της Αριδαίας!!!.....






Θ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.