Σημαντικά Νέα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Από τις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές για όλες τις ποιμαντικές δράσεις της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. Πιο συγκεκριμένα, φέτος θα λειτουργήσουν, από 12 Οκτωβρίου, οι σχολές Αγιογραφίας, Πυρογραφίας & Ξυλογλυπτικής, καθώς και τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες (παιδικό, εφηβικό, νεανικό και ενηλίκων) με χορούς από όλη την Ελλάδα, τμήματα χορωδίας (παιδική, νεανική και ενηλίκων), αλλά και εκμάθησης παραδοσιακών οργάνων (σαντούρι, λαούτο, ούτι).



Συνεχίζονται τα τμήματα πλεξίματος στα οποία διδάσκονται βελόνες και βελονάκι, ραπτικής, αερομοντελισμού, παιδικού - νεανικού θεάτρου και παιδικής ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού. Θα συνεχιστούν τα μαθήματα Νοηματικής γλώσσας σε συνεργασία με την σχολή ελληνικής νοηματικής γλώσσας Smiyl όπου παρέχεται βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών.


Θα επαναληφθεί το σεμινάριο φωτογραφίας για αρχάριους φωτογράφους ενώ για πρώτη φορά θα γίνουν τμήματα παιδικών κατασκευών με πηλό κεραμικής καθώς και τμήματα εκμάθησης γραφής και ανάγνωσης braille σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Τυφλών Θεσσαλονίκης.


Οι εγγραφές γίνονται στην γραμματεία των φροντιστηρίων του Ι. Ναού καθημερινά 17:30 – 20:00καθώς επίσης και στο τηλέφωνο 23820 22819.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.