Σημαντικά Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ «ΔΕΣΟΥΝ» ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!!!

ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ... ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ"! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ "ΔΕΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ:

Τη φράση «δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες» την αποδίδουν στη... στατιστική, χρίζοντας τον μισαλλόδοξο ιεράρχη κάτι σαν Υπηρεσία Ασύλου, φρόντισαν όμως να μιλήσουν για «αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης του ανατολικού Αιγαίου».

Τα σχετικά δημοσιεύματα έχουν πάντως σταλεί από τον γενικό γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωστή Παπαϊωάννου στην εισαγγελέα κατά του ρατσισμού στην Αθήνα και στην Εισαγγελία Χίου, για να διερευνήσουν αν διέπραξε αξιόποινες πράξεις ο μητροπολίτης, στέλνοντας το μήνυμα πως τα άμφια δεν διασφαλίζουν την ασυλία. Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.