Σημαντικά Νέα

Pastry Designs: Προφιτερόλ με σος σοκολάτας gianduja


Υλικά:

Για τα σου:
125 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες
125 γρ. νερό
110 γρ. βούτυρο αγελάδος τεμαχισμένο
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
140 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
5 αυγά μεσαίου μεγέθους

Για την κρέμα:
500 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες
80 γρ. ζάχαρη
1 αυγό μεσαίου μεγέθους
3 κρόκοι αυγών
30 γρ. κορν φλάουρ
1 βανιλίνη 

Για τη σος:
500 γρ. Nestle Desserts Πραλίνα(τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια)
400 γρ. γάλα φρέσκο πλήρες




ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.