Σημαντικά Νέα

Επίλυση του θέματος των εξεταστών υποψηφίων οδηγών

Σύμφωνα με την τροπολογία για τους εξεταστές που είχε κατατεθεί από τον υπουργό ΠΟΜΕΔΙ Χρήστο Σπίρτζη και την υφυπουργό Μαρίνα Χρυσοβελώνη και είχε συνυπογραφεί από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη υπερψηφίστηκε χθες.
Έτσ δίνεται λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει με τους εξεταστές υποψηφίων οδηγών, οι οποίοι είχαν σταματήσει να διενεργούν εξετάσεις από τις 7 Μαρτίου διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση του επιδόματος που λάμβαναν για τον σκοπό αυτό.
Συγκεκριμένα, η ψηφισθείσα τροπολογία προβλέπει μεταβατικό στάδιο με απώτατη ημερομηνία λήξης την 01/06/2017, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός νέου συστήματος διενέργειας εξετάσεων, τον οποίο ήδη επεξεργάζεται το ΥΠΟΜΕΔΙ και διασφαλίζει τα εξής:
1. Την σύσταση νέου σώματος εξεταστών, το οποίο θα συγκροτείται από το ήδη υπάρχον προσωπικό και θα ενεργεί εντός του ωραρίου λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών.
2. Την καταβολή ως υπερωριακών των ενδεχόμενων επιπρόσθετων αμοιβών των υπαλλήλων που συμμετέχουν στις εξετάσεις.
3. Την διαφάνεια με νέες αδιάβλητες διαδικασίες εξέτασης των υποψηφίων.
Μέχρι την ολοκλήρωση και εφαρμογή του νέου αυτού συστήματος, οι εξετάσεις υποψηφίων οδηγών θα διενεργούνται με το ισχύον σύστημα, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί μέχρι την 31/12/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.