Σημαντικά Νέα

ΤΕΛΕΙΑ...!!! ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ...!!!

ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ...!!!

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν πέντε δικογραφίες προκειμένου να αποφασιστεί εάν θα γίνει η άρση ή όχι της ασυλία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του ίδιου κόμματος Ηλία Κασιδιάρη, καθώς και του βουλευτή της Νδμ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή για τον κ. Φίλη αφορά μήνυση που έχει καταθέσει ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας σχετικά με τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας ότι δεν υπήρξε γενοκτονία Ποντίων, αλλά εθνοκάθαρση.

Ειδικότερα, μήνυση στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης εναντίον του κ. Φίλη έχει καταθέσει ο Πατριωτικός Σύνδεσμος Λακωνίας, με αφορμή τη δήλωση του περί «εθνοκάθαρσης» και όχι γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού. Ο Πατριωτικός Σύνδεσμος ζήτησε την ποινική δίωξη του υπουργού Παιδείας -λόγω και του κορυφαίου θεσμικού του ρόλου- για κατάφωρη παραβίαση διατάξεων του αντιρατσιστικού νόμου (4285/2014), χαρακτηρίζοντας παράλληλα τις δηλώσεις κ. Φίλη «κατάπτυστες, ανθελληνικές και ιδιαίτερα επικίνδυνες».

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.