Σημαντικά Νέα

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ!


Θλιβερή το λιγότερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ανθοέκθεση στην Αριδαία.
Μία ιδέα καθ' όλα "κλεμμένη" ως ιδέα και στην εφαρμογή ως κακό αντίγραφο αντίστοιχων άλλων που λειτουργούν ταυτόχρονα και σε άλλους δήμους του Νομού.

Μια εικόνα που υπολείπεται κατά πολύ ακόμη και αυτής που χρ΄νια έχουμε συνηθίσει τέτοια εποχή να αντικρίζουμε στο φημισμένο "παζάρι" της Αριδαίας.

Μετά τους γνωστούς ανούσιους πανηγυρισμούς και τις ατελείωτες selfie των αιρετών, η πραγματικότητα προσγειώνει τους υπεύθυνους της διοργανώσεις και μακάρι ο Μεγαλοδύναμος να τους δώσει λίγη φώτιση και να δούνε την πραγματικότητα κατά πρόσωπο:  Όταν οι αποτυχίες πληθαίνουν τότε ο κόσμος κρίνει σκληρά στις εκλογές,.......    ..... μα πολύ σκληρά! 


 Δείτε παρακάτω ένα βίντεο από την υποτιθέμενη ανθοέκθεση...



Συγκρίνετε παρακάτω την εικονα απο την ανθοέκθεση και από καθημερινή ημέρα της Πέμπτης που είναι και λαική αγορά! Οι εικόνες μιλούν μόνες τους!

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ!!!!

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΜΠΤΗ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΜΠΤΗ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΕΜΠΤΗ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

3 σχόλια:

  1. δεν καταλαβα τη διαφορα, υπογραφω το σχολιο μου και θα ηθελα μια απαντηση, την πρωτη μερα μετα τα εγκαινια, παρουσιασαν χορο παιδια απ τους Προμαχους, η πλατεια ηταν γεματη κοσμο, οι εκθετες πουλησαν αρκετο εμπορευμα, οι θεατες απολαυσαν ενα ομορφο προγραμμα, το ιδιο και την αλλη μερα, οχι με τοσο κοσμο γιατι ηταν η Βεγγερα των Μικρασιατων, μια αλλη νοτα, δροσερη ! γιατι τοση μιζερια? ειχατε αλλη προταση? κριτικη ναι, εμπαθεια γιατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.... ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.... ΙΣΩΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν το θεμα σας ειναι η πολιτικη αρχη, δε με αφορα, ο κοσμος το χαρηκε και ημουν μεσα σε αυτο τον κοσμο, οτιδηποτε ταραζει τα νερα της ρουτινας, ειναι καλο και τα παιδια μας εχουν το δικαιωμα, να περνουν μερος σε εκδηλωσεις του δημου, καμαρωσαμε κα χαρηκαμε μαζι τους! καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.