Σημαντικά Νέα

Παπαμιμίκος: Ήθελαν να με τελειώσουν, γιατί τους χαλούσα τη σούπα

Για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στη Ν.Δ., το μέλλον της, αλλά και την παραίτησή μίλησε ο πρώην γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος σε συνέντευξη του στα "parapolitika 90,1".
Εστιάζοντας στο γεγονός ότι δεν είναι από τζάκι, λέει πως τα έβαλε με τα συστήματα, κάτι που δεν ήταν αρεστό. "Κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι ήθελαν να με τελειώσουν, γιατί τους χαλούσα τη σούπα, αλλά δεν το έβαλα κάτω", λέει χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, παίρνει αποστάσεις από μια νέα εκλογική διαδικασία, ενώ μιλάει με θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όσον αφορά την παραίτησή του, λέει πως δεν έφυγε από την παράταξη, απλώς κάνει για λίγο στην άκρη.
"Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω κάνει αρκετά λάθη - μόνο όποιος δε δουλεύει δεν κάνει - δεν κρύβω όμως ούτε ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι κάποιους ενοχλεί το γεγονός πως ένας 33χρονος από τη Λάρισα έγινε Γραμματέας της ΝΔ", λέει σε συνέντευξή του ο πρώην γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.
"Κατάλαβα σχετικά γρήγορα ότι ήθελαν να με τελειώσουν γιατί τους χαλούσα τη σούπα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Δούλεψα και όπως εκλέχθηκα πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ το 2010 κόντρα στα συστήματα, έτσι αναγκάστηκαν να ανεχτούν να συμμετέχει ενεργά στη λήψη αποφάσεων και κάποιος που δε γεννήθηκε πορφυρογέννητος", συνεχίζει στο ίδιο πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.