Σημαντικά Νέα

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΓΡΟΤΕΣ


Για κάθοδο στην Αθήνα μιλάνε οι αγρότες για τις ημέρες που θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο Κατρούγκαλου στη Βουλή

Τα 68 μπλόκα που στις πρόσφατες κινητοποιήσεις που συντάχθηκαν με το μπλόκο της Νίκαιας έχουν αποφασίσει να συμμετάσχουν στην κινητοποιήση και την πρώτη ημέρα θα συμμετέχουν με τα τρακτέρ στους νομούς και τη δεύτερη προγραμματίζεται να κατέβουν με λεωφορεία στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΠΛΟΚΩΝ:
«Μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, τις γυναίκες και την νεολαία των λαϊκών οικογενειών δίνουμε αγωνιστική απάντηση απαιτώντας την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
Όλοι και όλες συμμετέχουμε στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχει αποφασιστεί από τα εργατικά σωματεία και διοργανώνουμε πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την δεύτερη ημέρα της απεργίας. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθεί τον ίδιο αντιλαϊκό δρόμο με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και επιχειρεί την κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των κατακτήσεων μας. Υλοποιεί τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου που ψηφίστηκε στην Βουλή από τους 222 βουλευτές και τα κόμματα που στηρίζουν αυτές τις πολιτικές που μας αφανίζουν και μας οδηγούν μια ώρα αρχύτερα στο ξεκλήρισμα και την εξαθλίωση.
Είπε ψέματα για μια ακόμη φορά σε αγρότες και κτηνοτρόφους, έκανε πίσω ακόμη και από τις δεσμεύσεις που είχε δώσει ο Πρωθυπουργός στην επιτροπή των αγροτών όταν συναντήθηκε μαζί τους στην διάρκεια των πολυήμερων αγωνιστικών μπλόκων. Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποτελεί ακόμη ένα χαράτσι και επιταχύνει την συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λιγότερα χέρια», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.