Σημαντικά Νέα

Με απόλυτη επιτυχία η επιστημονική ημερίδα με θέμα "Κανόνες ασφαλείας στην εργασία και αντιμετώπιση ατυχημάτων"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική-εκδήλωση-ομιλία με θέμα "Κανόνες ασφαλείας στην εργασία και αντιμετώπιση ατυχημάτων", που διοργάνωσε ο Μ.Χ.Σ. Προμάχων στο κέντρο νεότητας του χωριού, παρουσία πλήθους κόσμου και πολλών επίσημων φορέων.

Παρέστησαν στην εκδήλωση, ο ιερέας του χωριού Πάτερ Γεώργιος, ο δήμαρχος ΑλμωπίαςΔημήτρης Μπίνος, ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Γούδης, ο Αντιπρόεδρος των Λουτρών Πόζαρ Δημήτρης Βέσκος, η πρόεδρος της κοινότητας Μαρία Γιουρούκη, ο διευθυντής του Γυμνασίου Πασόης Στάθης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Αριδαίας Απόστολος Κώνστας, πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φυσικά οι άμεσα ενδιαφερόμενοι υλοτόμοι του χωριού.

Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και ευχαριστίες, την εκδήλωση άνοιξε ο χειρουργός του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Πέτρος Μπαγκέας, ο οποίος παρουσίασε την ενότητα "Επείγουσα αντιμετώπιση χειρουργικών κακώσεων".

Την δεύτερη ενότητα με θέμα "Επείγουσα αντιμετώπιση ορθοπεδικών κακώσεων"παρουσίασε ο ορθοπεδικός χειρουργός Dr Τότλης Τρύφων, Λέκτορας του ΑΠΘ.

Στην τρίτη ενότητα με θέμα "Παροχή πρώτων βοηθειών σε δήγματα εντόμων και φιδιών" ο πνευμονολόγος του Κυανού Σταυρού Θεσσαλονίκης Καζάνας Κοσμάς, παρουσίασε τρόπους αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών.

Την τέταρτη και τελευταία ενότητα παρουσίασε ο ορθοπεδικός χειρουργός-ιατρός εργασίας Βασιλειάδης Βασίλης, η οποία είχε θέμα "Βασικοί κανόνες ασφαλείας σε γεωργικές και υλοτομικές εργασίες".

Θα ήταν παράλειψη να μην αποδώσουμε τα εύσημα, τόσο στους λαμπρούς επιστήμονες, οι οποίοι αφιλοκερδώς προσέφεραν τα φώτα και τις γνώσεις τους, όσο και στον εμπνευστή και ιθύνοντα νου της όλης εκδήλωσης, τον Ιωάννη Σαμσούρη Στέλεχος Φαρμακευτικής εταιρείας, ο οποίος με την οργανωτικότητα, την επιμονή και την αγάπη για το χωριό που τον γαλούχησε, εργάστηκε άοκνα και επί πολλές εβδομάδες για την πραγματοποίηση της ημερίδας και να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του, στο να στεριώσει πιο σταθερά το θεμέλιο του οικοδομήματος που λέγεται Πρόμαχοι.

Επίσης άξια μνείας είναι η άρτια οργάνωση από τον Μ.Χ.Σ. Προμάχων, τόσο από πλευράς υλικοτεχνικής και οπτικοακουστικής υποδομής, όσο και από πλευράς γευστικών εδεσμάτων που προσέφερε σε όλους.


Σ.Σ. Το περιεχόμενο των ομιλιών της εκδήλωσης θα κυκλοφορήσει σύντομα σε φυλλάδια και θα διανεμεται στα σχολεία του χωριού και στον Μορφωτικό σύλλογο.




http://promahi-nea.blogspot.gr/2016/05/blog-post_940.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.