Σημαντικά Νέα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟ 2013 ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!


ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ από την Πέλλα θα πρέπει σίγουρα να είναι περισσότερο φειδωλός στις δηλώσεις του, μια και κατά καιρούς θυμάται τους αγρότες, αλλά όλως τυχαίως δεν έβλεπε τις ζημιές που είχαν υποστεί οι αμπελοκαλλιεργητές του Νομού κατά τη δική του θητεία!

Μάλιστα την περίοδο που ήταν Υπουργός έπαθαν μεγάλη ζημιά οι ροδακινοπαραγωγοί από το εμπάργκο και την ανύπαρκτη Αγροτική πολιτική της Ελλάδας.

Δέσμια η κυβέρνηση Σαμαρά τότε των πολιτικών ισορροπιών στο Νομό "επέλεξε" τον Γ.Καρασμάνη για τη θέση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, εκείνη την περίοδο ήταν ο μόνος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των πληγέντων αμπελοκαλλιεργητών και τις τεράστιες ζημιές που είχαν υποστεί για δύο συνεχείς χρονιές και ανέδειξε το θέμα στη βουλή. Δυστυχώς ο τότε Υπουργός Γ.Καρασμάνης δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ανταποκριθεί.  Απόλυτα εφικτό και με όλες τις προυθποθέσεις θα μπορούσαν οι ζημιές από το ιώδιο να ενταχθούν στα ΠΣΕΑ.
Ανταυτού προτίμησε να ανακοινώνει πληρωμές ΠΣΕΑ που είχαν δρομολογηθεί από την κυβέρνηση Παπανδρέου για την πανομοιότυπη ακριβώς περίπτωση που είχε πλήξει τα νησιά του Ιονίου, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά, κλπ

Υστ. Ως οφείλουμε να μην κιτρινίζουμε ο παραπάνω σχολιασμός-υπενθύμιση αφορά στο παρακάτω  άρθρο σε διαδικτυακή εφημερίδα όπυ ο κ. Καρασμάνης εκφέρει πολιτκή άποψη για λύσεις στους πληγέντες αγρότες:


Θεόδωρος Χαρανίδης για τον..
ΚΑΘΡΕΦΤΗπελλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.