Σημαντικά Νέα

Παμμακεδονική Ενωση των ΗΠΑ: Απαιτούμε άμεση παραίτηση Μουζάλα


Παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα απαιτεί η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών μετά το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για τα Σκόπια.
Με αυτό τον τρόπο εκφράζοντας το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων της Αμερικής στο Μακεδονικό ζήτημα, η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρει σε ανακοίνωση της: 
"Ποια είναι η θέση της κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ, καθώς όπως λένε «δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της κυβέρνησης υποπίπτει σε σχετικό ατόπημα. Η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών απαιτεί την άμεση παραίτηση του Υπουργού Αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής κ.Γιάννη Μουζάλα."

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:
"Η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών, εκφράζοντας το κοινό αίσθημα των Ελλήνων της Αμερικής στο Μακεδονικό ζήτημα, απαιτεί την άμεση παραίτηση του Υπουργού Αναπληρωτή Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα. Σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο γεωπολιτικών ανακατάξεων στην ευρύτερη περιοχή, δεν συγχωρούνται «γκάφες». Η απολογία «παρασύρθηκα» δεν στοιχειοθετεί επαρκή δικαιολογία σε θέματα εθνικού ενδιαφέροντος. Ζητούμε από τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει τις θέσεις της κυβέρνησης του στο θέμα της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ. καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που μέλος της υποπίπτει σε σχετικό ατόπημα. Τη στιγμή που η Παμμακεδονική Ένωση Ηνωμένων Πολιτειών δίνει μάχη για την αναίρεση της αναγνώρισης της Π.Γ.Δ.Μ. με το όνομα Μακεδονία, είναι αδιανόητο στελέχη της κυβέρνησης να αποκαλούν την γείτονα «Μακεδονία» και να ενισχύουν την προπαγάνδα και επιχειρηματολογία της. Αντιθέτως θα έπρεπε με κάθε πρόσφορο μέσο τα μέλη της κυβερνήσεως να αντιμετωπίσουν με υπευθυνότητα και άμεσα τα προβλήματα που δημιουργεί το κράτος-μόρφωμα της Π.Γ.Δ.Μ. στην περιοχή των Βαλκανίων και να εργασθούν για τη διασφάλιση των ζωτικών συμφερόντων της Ελλάδας".
 PELLA in

1 σχόλιο:

  1. Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Θα μπορούσα να γράφω επί ώρες, σελίδες ατελείωτες. Αλλά, εκτός τού ότι είναι δύσκολο, δεν έχει και νόημα. Οπότε συνοψίζω: το ερώτημα δεν είναι αν υπάρχει μία και μόνο Μακεδονία. Αυτό είναι γνωστό και αποδεδειγμένο περίτρανα, ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Το ερώτημα είναι το εξής: γιατί όλα αυτά τα χρόνια, ΟΛΟΙ οι πολιτικοί σιωπούσαν και περίμεναν την κατάλληλη ώρα για να παραδώσουν όνομα και ιστορία, όχι μόνο μιας περιοχής τής Ελλάδας, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.