Σημαντικά Νέα

Γ. Σηφάκης : ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ


Είναι στιγμές ευθύνης για όλους
Ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης πρότεινε σήμερα Τρίτη 01.03.2016 στους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο και Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μουζάλα καθώς και στον Δήμο Πέλλας τους παρακάτω χώρους για την ίδρυση κέντρου μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή των Γιαννιτσών. Θεωρεί ότι απαιτείται άμεση απόφαση, με συναίνεση της τοπικής κοινωνίας, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έγκαιρα η ανθρωπιστική κρίση στην περιοχή της Ειδομένης και να γίνουν ελέγξιμες και διαχειρίσιμες οι προσφυγικές ροές. Ο λαός των Γιαννιτσών ετοιμάζεται να δείξει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά του με όλους τους δυνατούς τρόπους. Οι χώροι που υποδείχτηκαν από τον βουλευτή είναι οι ακόλουθοι:  
1.      Πρώην Σφαγεία Γιαννιτσών
Πρόκειται για έκταση 25.000 τμ. ιδιοκτησίας του Δήμου. Η απόσταση του από το κέντρο τον Γιαννιτσών περί τα 5 Κm. Βρίσκεται πάνω στην Εθνική Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης.  Υπάρχει φωτισμός και είναι περιφραγμένο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα. Χρειάζεται συνεννόηση με τον Δήμαρχο.


2.  Συνεταιρισμός Μπέρλεϋ
16000 m2 στεγασμένος χώρος πάνω στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών-Αλεξανδρειας σε απόσταση 3km από τα Γιαννιτσά.  Έχει ηλεκτρικό ρεύμα,νερό και είναι περιφραγμένο. Περιβάλλων χώρος επιπλέον 16.000 μ2.  Ανήκει στην ΑΤΕ bad. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα3.  Παλαιό στρατόπεδο ΤΑΛΑΜΠΑΣ
3 km από τα Γιαννιτσά


4.  Το πρώην στρατόπεδο του ΝΑΤΟ έξω από τα Γιαννιτσά


5.  Μια έκταση 400 στρέμματα ανάμεσα στην περιοχή Αθύρων και Άγιο Πέτρο χωρίς υποδομές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.