Σημαντικά Νέα

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας είχε συμφωνήσει Μνημόνιο με τη Μέρκελ πριν τις εκλογές και μας το έφερνε σιγά σιγά

Λάβρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Καταγγελίες εναντίον Αλέξη Τσίπρα και Προκόπη Παυλόπουλου

 konstantopoulou tsipras paulopoulos
Συνέντευξη εφ όλης της ύλης είχε χθες (παγκόσμια ημέρα της γυναίκας) η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και αποκάλυψε πολλά για το πρώτο εξάμηνο του 2015 που οδήγησε την χώρα σε ένα ταπεινωτικό συμβιβασμό και εν τέλει στις 14 Αυγούστου το τρίτο Μνημόνιο.
Ήταν η δεύτερη συνέντευξη μετά του Βαρουφάκη που έγινε στη συγκεκριμμένη εκπομπή αποκαλύπτοντας πολλά για αυτό το ιστορικό εξάμηνο που οδήγησε σε ένα δημοψήφισμα που ο ελληνικός λαός είπε "ΟΧΙ" με συντριπτική πλειοψηφία του 62% και ο Αλέξης Τσίπρας το έκανε ... "ΝΑΙ".
Επιπλέον αναφέρθηκε στην ίδρυση νέου κόμματος υπό την ίδια που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τον αποκάλεσε πολιτικό ανδρείκελο και υπηρέτη των δανειστών και μάλιστα με επιχειρηματολογία που.. δεν δέχεται αμφισβήτηση!
Έχει ταμπεραμέντο η Ζωή και χθες που ήταν αρκετά ήρεμη έδωσε πολλές πληροφορίες για τα γεγονότα. Και η αλήθεια είναι πως έχει τελείως διαφορετικό προσανατολισμό με όλους αυτούς που παριστάνουν τους αριστερούς και είναι πιο ΠΑΣΟΚ και από το παλιό ΠΑΣΟΚ. Είναι αυτό που λένε στη ΝΔ πιο παλιό και από το .. παλιό.

Όλη η συνέντευξη της Ζωής - Τα 10 σημεία που αποκάλυψε στην εκπομπή

Σας παρουσιάζουμε όλη την συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
Εμείς θα αναφέρουμε επιγραμματικά σε 10 επικεφαλίδες τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:
1) Πολιτικό ανδρείκελο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Συμφωνούσε με τους δανειστές πριν ακόμη αποφασίσει η Βουλή και εξέδιδε ΦΕΚ για να τους καθησυχάσει. Υπηρέτης των δανειστών και όχι του Ελληνιού λαού.
2) Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συμφωνήσει με τη Μέρκελ για τρίτο μνημόνιο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015
3) Είχα διαφωνήσει με περίπου 40 βουλευτές και στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου αλλά ο Τσίπρας το έβλεπε σαν καλή αρχή
4) Το δημοψήφισμα είχε αποφασιστεί από τις αρχές Μαρτίου
5) Μετά την νίκη του "ΟΧΙ" στο Μαξίμου το κλίμα ήταν πένθιμο
6) Η ομάδα βουλευτών Φίλης, Βούτσης, Δραγασάκης ήθελαν να με διώξουν από τη θέση μου επειδή δεν ήθελα να φέρω το τρίτο Μνημόνιο στη Βουλή. Όλοι τους έγιναν Υπουργοί.
7) Ο Βαρουφάκης είχε σχέδιο για παράλληλο σύστημα πληρωμών σε περίπτωση αποτυχίας της διαπραγμάτευσης εν γνώσει του Τσίπρα.
8) Είχα δύο σημαντικά εργαλεία με το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου χρέους και τις Γερμανικές αποζημιώσεις και ο τσίπρας δεν ήξερε τι να τις κάνει και πως να τις χρησιμοποιήσει.
9) Αν στη διάσκεψη των προέδρων οι 2 ψήφοι του ΚΚΕ ήταν αρνητικοί τότε το τρίτο μνημόνιο δε θα περνούσε!
10) Ιδρύω κόμμα τις επόμενες ημέρες. Θα ρίξω τον Αλέξη Τσίπρα που μας κορόιδεψε όλους.

Αλέξης Τσίπρας - Πολιτική απάτη και κακουργηματικές ενέργειες κατά της Ελλάδος

samaras merkel tsipras
Με όλα αυτά και με τη συνέντευξη του Βαρουφάκη, αν τις βάλουμε μαζί αποκαλύπτεται ο ύποπτος και συνομωτικός ρόλος του Αλέξη Τσίπρα ενάντια στο εθνικό συμφέρον της χώρας. Είχε πολιτική συμφωνία με τη Μέρκελ πριν τις εκλογές για τρίτο Μνημόνιο και γι αυτό το λόγο ο οι δανειστές τράβηξαν το χαλί στον Αντώνη Σαμαρά όταν ο ίδιος είπε πως η Ελλάδα δεν χρειαζόταν τρίτο πρόγραμμα στήριξης και πρέπει να φύγει το ΔΝΤ από το μηχανισμό στήριξης. Έτσι προσπαθούσε να φέρει του "συντρόφου"¨του προ τετελεσμένων μέχρι να τους παρουσιάσει ως μόνη εναλακτική λύση το Τρίτο Μνημόνιο.
Εδώ μιλάμε για πολιτική απάτη και κακουργηματικές πράξεις. Εδώ μιλάμε για πολύ σοβαρά αδικήματα. Ένας Πρωθυπουργός (Αντώνης Σαμαράς) που δεν μπορούσε να περάσει από τη Βουλή το περιβόητο email Χαρδούβελη που είχε 1 δις ευρώ μέτρα εξαιτίας και των δικών του αντιδράσεων μέσα στο ίδιο του το κόμμα και ένας εκκολαπτόμενος που είχε υποσχεθεί σε όλους τα πάντα για να έρθει στην εξουσία λέγοντας πως θα σκίσει τα Μνημόνια και ενώ είχε συμφωνήσει με την Μέρκελ για την υπογραφή ενός τρίτου. Και επειδή οι δανειστές ήθελαν τη συνέχιση της λιτότητας εδώ, τράβηξαν το χαλί στον Σαμαρά που δεν μπορούσε να περάσει ένα email που είχε 1 δις μέτρα. Πως θα περνούσε ολόκληρο Μνημόνιο 86 δις που έφερε ο Τσίπρας;
Και πως θα περνούσε ο Αλέξης το τρίτο μνημόνιο; Με παράδειγμα καταστροφής. Κλείσιμο τραπεζών και ένα βήμα πριν την ολική καταστροφή της χώρας. Άρα αναγκαστικά πάμε σε ένα τρίτο Μνημόνιο. Αυτό που είχα υποσχεθεί εγώ στην Άγκελα ότι θα το φέρω. Μόνο έτσι θα το δεχτούν οι "σύντροφοί" μου. Και τελικά δεν το δέχτηκαν και έφυγαν. θυμηθείτε τη δήλωση της Μέρκελ πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου:

"Οι εκλογές δεν είναι πρόβλημα, είναι η λύση του προβλήματος".

Δηλαδή να φύγουν όλοι οι αντιφρονούντες του ΣΥΡΙΖΑ και να εφαρμόσει ο Αλέξης ότι έχουμε συμφωνήσει πριν ακόμη τις εκλογές με κοινοβουλευτική δύναμη χωρίς να χρειάζεται τις ψήφους της αντιπολίτευσης.

Αν αυτό δεν λέγεται το λιγότερο πολιτική και εθνική προδοσία, τότε πως ακριβώς λέγεται;



πηγη: alright.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.