Σημαντικά Νέα

ΑΓΡΟΤΕΣ: "Όχι" στον διάλογο με την κυβέρνηση - ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ

 Θα μπλοκάρουν τελωνεία, λιμάνια και αεροδρόμια.

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες στη συνεδρίαση της Νίκαιας. Αποφάσισαν να προβούν σε επ' αόριστον αποκλεισμούς σε εθνικές οδούς αλλά και παράδρομους.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μαζικά μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη. Ο Βαγγέλης Μπούτας πρότεινε στη συνεδρίαση να κατέβουν οι αγρότες στην πρωτεύουσα.
Η πρόταση του εγκρίθηκε από τους αγρότες και έτσι από την Παρασκευή με λεωφορεία αλλά και με τρακτέρ αν αυτό είναι εφικτό, οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα θα έρθουν στην Αθήνα με σκοπό να... κατασκηνώσουν και να διαμαρτυρηθούν, τουλάχιστον για 3 ημέρες.
Ταυτόχρονα απέρριψαν εκ νέου κάθε διάλογο με την κυβέρνηση καθώς ομόφωνα αρνήθηκαν να συμμετέχουν στη διακομματική επιτροπή της Τρίτης.
Στην συνάντηση πάντως, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μελών του,δεν συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του μπλόκου των Τεμπών που άνοιξαν σήμερα στις 12 το μεσημέρι μετά από 24ωρο αποκλεισμό και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6 το απόγευμα, οπότε καιθα ξανακλείσουν εκ νέου για 24 ώρες.
Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών σε συνεννόηση και με άλλα μπλόκα αναμένεται να δώσουν κι αυτοί στη δημοσιότητα κείμενο με συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις τόσο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό όσο και το κόστος παραγωγής.
Το κείμενο θα απευθύνεται προς τον πρωθυπουργό και θα κοινοποιείται τόσο προς τον πρόεδρο της Βουλής όσο και προς τα κόμματα, και όπως λένε οι αγρότες αναμένουν μία κίνηση «καλής θέλησης» από πλευράς της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Εικόνες θέματος από Bim. Από το Blogger.